| Gangsta43 a întrebat:

Buna ziua as putea sa ma apuc de tennis de performanta la 15 ani eu cred ca este cam tarziu ce ziceti cele mai bune raspunsuir fundita si voturi.

8 răspunsuri:
| ada_2103 a răspuns:

Pentru performanta este destul de tarziu intr-adevar, dar daca esti o persoana ambitioasa si care se dedica, nu se stie niciodata cat de departe poti sa ajungi.

| Dainel a răspuns:

Tenis de performanta zici...hmmmm...nu e prea tarziu ca sa il practici este chiar devreme putin nu mult.Sunt multi care au inceput mai tarziu.Dar daca incepi mai devreme(depinde cati ani ai) cind vei ajunge adult probabil vei fi o profesionista

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este destul de tarziu dar nu de tot, daca ai talent si depui multa munca. Succes si numai bine!

| mada1 a răspuns:

Este cam tarziu intr-adevar.dar sti cum se spune " niciodata nu e prea tarziu ".eu te sfatueisc sa te apuci totusi. sportul oricum nu strica.si daca ai noroc si muncesti sa ajungi mare e ok. daca nu asta e ...eu te sfatuiesc sa incerci. bafta

| Miha123_6232 a răspuns:

Daca tu doresti acest lucru fa-l! Eu iti spun ca daca iti place tenisul si ai vointa, sa te apuci de acest sport! Altii s-au apucat de tennis la 20 de ani si acum sunt profesionisti. Succes!

| Eduard a răspuns:

Nu e neaprat tarziu, dar trebuie sa ti se indeplineasca o serie de conditii pentru a reusii. Trebuie sa te antrezi din greu si sa ai timp sa faci asta, iti trebuie niste antrenor (de fitness, tenis etc.), trebuie o alimentatie serioase si corecta, iti trebuie conditii de teren (sa ai unde si sa fie cat de cat ok), sa existe ambitie si sa-ti placa, sa ai sustinere totala de la parinti, sa ai conditie fizica (genetic vorbind) si sa ai ceva bani pentru a te mentine in aceste antrenamente riguroase si sa faci repede performanta la concursuri. E greu dar cu atitudinea potrivita vei reusi, bafta multa, sa auzim de tine happy!

| shadowworrie a răspuns:

Incerca daca te straduiesti destul vei reusi

Răspuns utilizator avertizat