Pai sigur ai avea o inclinatie spre laptop pare mai interesant nu? Dar tenisu de camp e peste laptop cu mult si e sport, te dezvolti. te sfatuesc sa alegi tenisu. bft
Parerea mea este sa alegi tenisul. Sportul este mai sanatos si te mentine in forma.
Sper ca te-am ajutat.Mult succes!
Gandeste-te ce vrei tu cel mai mult, fa-ti o lista pentru fiecare de genul imparti o pagina in doua si pe una scrii de ce da, si pe cealalta de ce nu.e cea mai buna metoda cand vrei sa alegi un lucru din 2.care sunt avantajele care sunt dezavantajele, noi nu te putem ajuta sa iti spunem ce sa alegi pentru ca asta e in totalitate decizia ta
Tenisul e mult mai frumos, eu am facut tenis 2 ani -e cel mai frumos sport posibil i miss those days
Eu te sfatuiesc sa alegi tenisul de camp... asa poti face miscare si este mult mai sanatos. Si eu mi''am dorit foarte mult laptop si cand lám avut nici nu miá mai pasat de el :d... cea mai buna varianta e tenisu ai incredere
Alege tenisul. E o ocazie buna de a face sport si a-ti dezvolta increderea in tine. Odata ce ai scris intrebarea, inseamna ca ai un calculator pe care poti intra pe net. Laptopul o sa vina si el. Asa ca tenisul e cea mai buna varianta, mai ales ca e vara si poti profita din plin de ea.
anonim_4396 întreabă: