50% trebuie sa fie in primul rand efortul fizic, 3 zile full body for one wek.50% alimentatia 2 grame de proteina per kg corp, un plus caloric între 200 sau 400 de calori,ajuta si grasimile sanatoase la creșterea masei, odihna iar,lipsa stresului.apa multa,nu ai nevoie de nimic, natura a dat totul, proteina din zer care se asimileaza rapid si carbo., inainte si dupa, cardio nu hit ca nu cresc muschi
Puteți să-mi recomandați un site de unde as putea comanda online aceste proteine? Mulțumesc!
Realizezi că-i ceri sfaturi unui om care nu e nici sportiv, nici avizat, nici nimic, sper. E si el in aceeasi situatie ca tine, incearca sa obtina niste rezulatate si se documenteaza de pe net. Doar că el are impresia că știe ce si cum și mai si scrie pe acel blog pe care, apropo, sunt doar informatii luate copy/paste de pe alte site uri, unele băgate în translate și luate copy/paste de acolo.
În fine, încerc să nu mă mai bag că deja ți-am făcut suficient spam pe întrebare, dar mă uimește cum reușiți să-i alegeți tocmai pe cei la fel de necunoscători ca voi să vă îndrume.
Pur și simplu îmi este interesanta experiența lui...