| Sekerim a întrebat:

Doresc sa stiu si eu urmatorul lucru : Am auzit/citit un comentariu lasat unui videoclip in care se arata un exercitiu pentru marirea sanilor.In acel comentariu persoana respectiva spunea ca EXCESUL exercitiilor fizice (asupra sanilor, ca de ei este vorba) duce la disparitia sanilor. As vrea sa mai aud pareri si daca se poate sa-mi spune-ti la ce se refera acel EXCES.Multumesc anticipat.

2 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

SPUNETI! uita-te la videoclipuri cu limba romana. e o diferenta intre tonifiere si masa musculara. ce zice greghouse tine de partea sportului in care femeile vor masa musculara, isi aleg acea cale de a arata si de a munci pentru a indeplini ce vor. uita-te la Carmen Bruma, ti se pare ca sportul are efecte secundare la ea? sanii nu au cum sa dispara! e ca si treaba cu mr olympia. au treaba mica, sau doar e mica in comparatie cu marimea lor? daca o femeie e cat usa si e plina de muschi, daca ea natural avea sanii mici, o sa para inexistenti, si datorita cresterii pectoralilor, dar ei nu dispar! excesul cand vine vorba de sport e din mai multe puncte de vedere privit, dar niciunul nu face sanii sa dispara, doar par mai mici, se tonifiaza, etc

| GregHouse a răspuns:

Nu te pot lamuri in legatura cu excesul, dar uita-te de exemple la culturiste, care (unele din ele) numai sani n-au. Deci e adevarat, dar ele consuma si tot felul de vitamine, suplimente, unele continand si testosteron pentru cresterea masei musculare. Acesta are insa si efecte asupra caracterelor feminine.