| hast a întrebat:

Buna ziua/seara! eu am 24 de ani si vreau sa stiu daca este prea tarziu sa ma apuc de kickbox.mentionez ca tocmai m-am lasat de fumat, cu alcolul nu am nici o treaba si in ultimii 6-7 ani nu am practicat nici un sport doar ocazional. aaaa si inca ceva, nu mi-am luat nici un pumn pana acum sa zic asa.deci intrebarea este daca este prea tarziu pentru o cariera.multumesc anticipat

3 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Pentru o cariera eu zic ca este destul de tarziu. Pentru distractie, asa ca un hobby, poti practica. Chiar ar fi indicat.

| hast explică (pentru AFR81):

De ce zici ca e tarziu? am vazut luptatori mult mai invarsta si cred ca daca imi pun ambitia in 3-4 ani de zile as putea sa ajung undeva sus cat de cat si as avea 28 de ani si cand zic sa imi pun ambitia ma refer sa ma dedic total acestui sport. si inca ceva la kickbox de exemplu trebuie sa iti folosesti creierul nu neaparat ''cei 30 de ani de practicat kickbox care ii ai in spate''.as vrea un raspuns de la cineva care se pricepe foarte bine si stie ce inseamna sa te dedici total asupra unui lucru sa zic asa.iti multumesc Marius si sper ca nu te-am jignit cu ultima fraza si daca da, imi cer scuze

| AFR81 a răspuns (pentru hast):

Vad ca ai fixatii, nu stiu de ce ai mai pus intrebarea daca refuzi sa accepti un raspuns care nu-ti convine. Atunci te mint, apuca-te de kickbox, o sa ajungi cel mai bun din lume daca te dedici sportului acestuia in totalitate happy