18, 65 kg.
Esti mult, mult prea tanar pentru steroizi. Mai antreneaza-te vreo 5 ani si dupa ia din nou in considerare.
Am inceput ciclul de pe 16.01. 2017, prea tarziu, efectele deja imi plac.
Apropo prietenii tai care stiu despre steroizi nu ti-au zis? cate kg o sa iei samd?
Ba da, dar am cerut si parerea voastra. Am 65 de KG la 1.78(cred..sau 1.75), ma antrenez de 1 an jumatatate, iar evolutiile apar foarte greu la ectomorfi.
Sa nu incerci deloc cu testosteron injectabil. am avut un prieten care a luat timp de... un an cred, iar peste inca un an a murit asta fiind anul trecut si avea 27 de ani
Salut!
Turanabol + Testosteron este mai bun decat Danabol + Testosteron fiindca nu va fi o prea mare retentie de apa. Cu alte cuvinte vei castiga masa de o mai buna calitate.
In schimb, daca ai fi vrut sa cresti mai mult si mai repede, atunci ar fi fost mai bun Danabol + Testo.
Dupa cum scrie si aici www.steroizi-originali.com/steroizi/turanabol/ Turanabolul este un steroid ce promoveaza crestea de masa musculara de calitate.
Problema in cazul tau este ca ai doar 18 ani si nu e tocmai recomandat sa incepi asa devreme cu steroizii. Aceste produse se folosesc dupa 24 de ani, dupa ce ai trecut bine de pubertate.