| anonim238907 a întrebat:

Buna ziua TPU!
Am si eu o intrebare pentru voi happy
Eu saptamana aceasta voi avea primul meu meci de fotbal si dessigur va veni si familia mea... si sunt foarte mari emotii cand sunt pe teren si uit aproape toate driblingurile... vor fi 300 de persoane.
Ce credeti ca ar trebui sa fac?

2 răspunsuri:
| Arl34 a răspuns:

Salut,uite nu te gandi la nimic. Familia ta sigur nu e formata din 300 de persoane.Si priveste jumatatea plina a paharului, daca veti castiga familia ta va fi mandra si daca pierdeti doar nu te vor omori acasa nu te vor impunge cu furca, doar sunt parintii tai.Si eu joc fotbal si mereu familia mea vine la meciuri si nu ma gandesc decat la poarta adversa si la cea a echipei mele si niciodata nu uit de coechipieri.Din cauza acestor emotii tu nu te gandesti decat la ce va fi rau daca gresesti ceva. Uite daca vei face ce ti-am zis nu vei uita driblingurile.Sunt sigur ca esti foarte talentat si ca stii mi de driblinguri, dar din cauza emotiilor nu le poti face.In plus daca exersezi acasa destul le vei face perfect.Bafta la meci sunt ferconvins ca veti castiga multumita tie.

| YuukiDream a răspuns:

Pai atunci cand nu te privesc 300 de persoane si familia nu te emotionezi, de ce te-ai emotiona cand sunt ei? Adica tie iti place ceea ce faci, trebuie sa te gandesti tot timpul ca vrei sa castigi si sa te distrezi. Pe acei 300 de oameni in mare parte nu-i cunosti, iar familia ta e familia ta, te vor incuraja si daca mai gresesti doar n-o sa-ti scoata ochii. Trebuie sa faci ceea ce faci de obicei. Din toata echipa nu se poate sa fii singurul care gresesti, toti suntem oameni. Trebuie sa te gandesti cu bucurie la meci si sa dai tot ce ai mai bun. In fond, daca dai gol vei fi aclamat de o multime de persoane, nu? Daca gandesti negativ, e evident ca vei uita si sa alergi. Deci asteapta ziua cu entuziasm, bucura-te de fiecare moment pe teren si nu fii tensionat, nu ajuta la nimic. Sper ca te-am ajutat si mult succes!