| Anul9999 a întrebat:

Bunăseara, stiți in bucureşti vreo sală de fitness unde pot intra pe zi(adică sa nu imi fac abonament, sa intru si să platesc pe ziua respectivă sau pe 3 ore accesul in sală, asta pentru ca timpul nu imi permite sa imi fac abonament si sa merg frecvent.)

Răspuns Câştigător
| AnastasiaK a răspuns:

Poti sa-ti faci abonament cu numar de sedinte. La Viva parca e varianta asta (sunt convinsa ca si la alte sali, dar cum nu prea m-a interesat acel gen de abonament, nu am fost atenta la asta). Teoretic abonamentul respectiv e pentru aerobic, dar ai acces si la fitness. Cel mai mic abonament era de 4 sau 6 (i'm not sure) sedinte pe luna, iar daca vrei sa mergi mai mult intr-o luna, platesti o anumita suma pe sedinta. Seamana oarecum cu ceea ce vrei tu. Insa nu stiu daca o sedinta la fitness inseamna o ora sau o intrare. Poti suna sa intrebi oricum.

Si la Lotus ai varianta sa platesti pe sedinte daca nu ma insel. In orice caz, se gasesc sali sigur happy

1 răspuns:
| siriusblack98 a răspuns:

Salut! La nici o sala de fitness din capitala nu stiu sa existe un asemenea sistem de platire la zi. Abonamentul se face pe minim o luna si nu este obligatoriu sa te duci frecvent.Ti-l poti face si pe 1 an si sa te duci odata pe luna sau chiar deloc.Nu au ei treaba de cate ori in perioada valabilitatii abonamentului treci tu pe la sala.Bineinteles am prins ce vrei sa zici, nu ai timp sa mergi zilnic si nu are rost sa platesti pe o perioada anume tarif intreg.Ce vrei tu sa faci trebuie sa discuti cu patronul si/sau administratorul daca iti permite sa le platesti numai in zilele in care vii la sala.Parerea mea este ca nu vor fii de acord.Gandeste-te numai ca ei profitul il fac din abonamente pentru ca lumea practic plateste si pentru zilele in care nu se duc sau ei au sala inchisa din anumite motive (sarbatori importante, vreme neprielnica, treburi personale etc). Este ca plata lunara pe locul de parcare din fata blocului (pe care o achiti la primarie) daca tu imi platesti pe toata luna mie imi convine daca tu vrei sa imi platesti numai pe zilele in care parchezi pentru esti mai mereu plecat si nu lasi masina acolo mie nu mai imi convine. Sper ca intelegi ce am vrut sa zic laughing pur si simplu nu este avantajos pentru ei.