| Amelia94 a întrebat:

BunaTpu! Ce exercitii as putea practica acasa, pentru dezvoltarea in inaltime? Funda cel mai inteligent raspuns.

7 răspunsuri:
| ZOZOKid a răspuns:

Exercitii pentru intinderea spatelui si a coloanei vertebrale. De asemenea, poti incerca sa sari cat de sus poti in mai multe reprize.

| 17RauL17 a răspuns:

Stai attarnata de o bara laughing big grin

| Shakone a răspuns:

Abdomene,genoflexiuni si alte exercitii care sunt in legatura cu intinderea si contractarea muschilor coloanei vertebrale.Dar nu prea mult, pentru ca intre vertebre este un lichid care se consuma cat timp faci efort!

| paulgg a răspuns:

Ce abdomene ma, genoflexiuni, florati si ce mai ziceti voi acolo alea te inalta? Dne...Eo nu stiu nici un sport care sa poti sa-l practici intr-o camera ca sa te inalti.Eo zic sa te duci si tu afara joaca si tu putin football si ceva cu o mingelaughing

| avoi a răspuns:

Ai 17 ani.o sa cresti greu si daca faci exercitii

| bodyboss73 a răspuns (pentru avoi):

Eu am crscut 3 cm in 3 luni tractiuni la bara fratele meu

| hummer24 a răspuns:

Trebuie sa sari, vorba lui ZOZOKid, cat de sus poti, exact ca la basket, daca joci basket o sa ti se para mai simplu, decat sa sari asa, ...si vezi ca trebuie sa exersezi asa zi de zi dar sa nu insisti prea tare ca sa nu te doara coloana. Poti sa sari coarda dar, sariturile sa fie inalte, cat mai inalte posibilwinking