| GeorGEBlaCKRidER a întrebat:

Ca multi ani dupa multi ani in care am vazut ca majoritatea solutilor intens mediatizate nu functioneaza, am decis s-o iau pe calea grea dar buna si sa ma apuc de sport. Asa ca de cateza zile ma tot gandesc la o intrebare la care nu gasesc raspunsul cel adevarat sa zic asa, si anume, care e mai buna... banda de alergare sau bicicleta. La banda ma gandesc ca trebuie sa misti toate grupele de muschi si evident consumi mai multa energie, dar obosesti mai repede, iar la bicicleta poti sta linistit pe scaun in timp ce pedalezi, dar consumi semnificativ mai putina energie in acelasi interval de timp. Asa ca m-am decis sa va las sa ma ajutati sa ma hotarasc ce anume e mai buna. Si stiu ca multi o sa zica ca cel mai bine e practicarea oricarei solutii in aer liber, doar ca eu prefer in casa pentru ca poti vedea si un film intre timp, nu depinzi de temperatura de afara si ai tot timpu o baie la indemana pentru cand te cheama " natura " si pentru un dus revigorant dupa. Deci voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| DakotaRoyse a răspuns:

Banda de alergat cu siguranţă. Pentru că totuşi, dacă vrei să pedalezi, obţii acelaşi efect (sau poate unul chiar mai bun) în natură cu o bicicletă adevărată. Unul chiar mai bun că la gropile din România, şi fundul de pe scaun ţi-e antrenat.

| GeorGEBlaCKRidER explică (pentru DakotaRoyse):

Da doar ca nu are rost sa pierd timpu in natura umbland de colo colo fara rost in loc sa fi acasa cu tot comfortu la indemana, plus ca iarna pe frig si cand toti ceilalti se misca in masini incalzite nu tare-ti vine sa te apuci de pedalat afara + ca ca se schimba si starea drumului, ingheata, zapada batatorita, semitopita. Ideea e ca la benzile de alergat trebuie sa opresti motoru si sa sezi, pe cand la bicicleta poti sa incetinesti ritmu sau sa te opresti netrebuind sa tot cobori de pe ea.

| DakotaRoyse a răspuns (pentru GeorGEBlaCKRidER):

Eu ţi-am zis părerea mea, că aş opta pentru o bandă de alergat laughing da' mulţam de completări tongue

| GeorGEBlaCKRidER explică (pentru DakotaRoyse):

Cu placere happy doar ca am ramas cu aceiasi dilema, eu fiind cam "mare" si la 1.92, pe banda as obosi repede, de aia ma gandeam ca decat un impuls rapid pe banda e mai putin eficient decat pedalatu mai incet si constant pe bicicleta. tongue

| DakotaRoyse a răspuns (pentru GeorGEBlaCKRidER):

Eh, păi ai ratat să ne spui detaliul ăsta O.o
depinde acum de cât de rezistent eşti tu happy

| GeorGEBlaCKRidER explică (pentru DakotaRoyse):

Aviam o rezistenta medie da acu e sub medie, sa fiu mai direct si discret totodata, la viteza maxima pot fugi max 100-120 m... E bine acu?tongue

5 răspunsuri: