Trebuie sa ai bratele dezvoltate si antrenate. Abdomenul te tine pe loc daca este dezvoltat. Tu stii la ce te referi cand spui dezvoltat.
Da, mă gândeam că dacă abdomenul e mai dezvoltat ții o poziție mai dreaptă în apă care te ajută să mărești viteza, adică să ai o forma mai hidrodinamică dacă mă exprim bine
Stii tu ceva numai ca este exact invers. Un abdomen dezvoltat te incetineste. Cati inotatori de performanta ai vazut tu sa aiba burta?
Cand esti in pericol si viata ta depinde de cat de repede inoti, cred ca nu ar mai conta nimic ))) nu are legatura abdomenul, am vazut grasuti care rupeau inotatul.
In teorie ai nevoie de tehnica, rezistenta ca sa nu obosesti imediat si sa duci la cursa lunga si sa nu ai frica de apa, sa controlezi situatia, eu nu aveam niciuna din astea si am realizat ca am gresit sportul la care m-am inscris ))) macar m-au invatat sa nu ma inec la primul val de la mare sau la piscina de 2 metri, fara sa am nevoie de colac.
Înnotul dezvoltă toți mușchii. Continuă să practici și vei ajunge să înnoți din ce în ce mai mult. Eu am ajuns într-o vreme, să înnot aproximativ 14 km pe zi, dar făceam înnot de performanță și am ajuns să fiu locul 4 mondial. Depinde foarte mult de ce vrei să atingi, dacă vrei să fi un înnotător de excepție sau doar un om care practică înnotul pentru propria plăcere. După părerea mea, înnotul este sportul care îți folosește fiecare mușchi, aveam un antrenor care ne spunea că până și mușchii din gaura cuur.lui funcționează atunci când înnoți corect.
Cred ca iti trebuie o tehnica foarte buna, musculatura dezvoltata uniform si antrenament.
Inotul dezvolta toti muschii, nu cred ca abdomenul dezvoltat te ajuta musai sa inoti repede.
Trebuie sa ai conditie fizica
Da, ai dreptate, greșala mea
MILaurentiu999 întreabă:
GiovanniHagi întreabă:
GiovanniHagi întreabă:
Adrian4444 întreabă: