Am uitat sa mentionez:
- Ma suplimentez decat cu acizi grasi omega.
- Cand vine vorba de cardio aleg plimbarile.
Astept pareri de la cei cu experienta in domeniu.
Nu stiu cine te-a mintit, dar vara este perfecta pentru definire, e suficient sa faci un antrenament relativ lejer si s-a supraincalzit corpul. iar iarna cand este frig, e perfect pentru masa musculara.
Si tesutul muscular nu se arde sunt o gramada de persoane care cred ca daca fac definire pierd si din masa musculara, pierzi din forta, din energie, din cauza alimentatiei low carb
Odihna-ok.
La antrenament adauga si 2-3 sesiuni de cardio (HIIT) pe saptamana. Ca numar de repetari, e ok, poate sa ramana asa.
Legat de alimentatie... Ai putea sa faci o perioada de 3 saptamani ciclizare de carbohidrati (4-5 zile low carb, 1-2 medium carb, 1 high-carb), mai apoi inca vreo 3 saptamani dieta ketogenica.
Alege carbohidratii complecsi (orez brun, paine integrala-putina, quinoa).
Ca sursa de proteine poti alege si carnea putin mai "grasa", gen carne de porc sa de vita, in perioada ketogenica. In rest, peste, pui, curcan.
Grasimile-nuci, alune(fara sare), in limitele rezonabile.
Daca esti dispus sa-ti cantaresti mancarea, poti sa iti calculezi aici necesarul zilnic de kcalorii + procentele de macronutrienti http://macronutrientcalculator.com/
Pe oneden sau alte site-uri straine gasesti ce contine fiecare aliment in parte, si-ti poti calcula.
Daca vrei alte informatii + o dieta explicata (in cartea lui Lazar Angelov), poti sa adaugi liviu.paul93 pe skype.
Eu as elimina "mazarea, fasolea" si alte legume cu multi carbo. La fel si banalele le-as elimina.
In rest pare ok. Dar adauga si alergat, pe langa antrenamentul de forta, dupa antrenamentul de forta, 20-30 de minute de alergat ( sau alt tip de cardio ).
Andrei16263829 întreabă: