E bine că nu ne mai uitam la Televizor așa cum eram obișnuiți,că mereu de abia ne salva de rușine CFR Cluj, și restul erau eliminate de echipe nici măcar mediocre!
Sa speram că vor ajunge cat mai departe, nu contează ce club este, contează că avem echipe românești calificate în grupe și trebuie să fim bucuroși că de mult nu sa mai întâmplat așa ceva. Păcat că nu sa calificat și Craiova, era un miracol sa avem 3 echipe românești! Nu mai noi știm să fim penibili din toată lumea și să primim mereu gol in ultimele minute,la orice fază fixă! Suntem un popor blestemat,cred că de la răutate se trage de tot avem atâtea probleme, nu mă refer doar in domeniul fotbalistic ci în general.
Sincer nu mă așteptam să se califice FCSB cu echipa aia, mai ales că Coman nu a mai jucat de mult timp, și o intrat foarte bine pe teren, a ajutat enorm echipa in cele 2 meciuri.
CFR ar avea nevoie de o galerie ca a Rapidului sau a echipei Dinamo,așa suporteri anosti nu am mai văzut,nu au nici un haz, nu știu să facă show și să întreține atmosfera, sa motiveze jucătorii cum face galeria Rapidului. Păcat că o echipa așa buna are așa suporteri, nici nu prea au venit multi la stadion. Echipa CFR ar avea nevoie de o galerie ca a Rapidului, ar ajunge departe.
Sau mai bine să aibă suporterii Rapidului (adică și eu) o echipă ca a CFR-ului.
Nu se știe, poate vor avea în 2-3 ani, dar CFR niciodată nu va avea galeria Rapidului asta e 100% cert. O sa vedem în grupe ce va putea să facă CFR, deocamdată echipele românești se pricep doar sa se facă de râs în Europa, până la ediția asta mă refer, ne-au eliminat echipe NO NAME.
Azi CFR cu Maribor o echipa in plina suferință nu prea a impresionat, au avut mare noroc cu golul ăla, Maribor trece printr-o pasa foarte modestă, altfel la cum a jucat CFR sigur rămânea acasă dacă echipa asta nu era într-o formă așa modestă.
Eu n-am vazut meciul, dar te cred pe cuvant .
Nu stiu daca am vazut un meci de fotbal cap-coada de la finala Campionatului Mondial incoace. Fotbalul din Romania nu ma mai intereseaza nici el de mai multi ani, sa tot fie vreo 10. E si diferenta de fus orar, cand sunt meciuri in Romania la mine e miezul zilei, si am alte treburi decat sa ma uit la unii care joaca bambilici si pretind ca e fotbal. Io-s cu baschetul, ma uit la NBA daca vreau sa vad sport. Si, Slava Domnului, din Octombrie pana in Aprilie am 6-7 meciuri pe zi.
Pai da,ziceau că e accidentat Gabriel Debeljuh și bla bla,am ajuns sa ne plângem într-un jucător,care e ok ca fotbalistic nu zic că e praf, dar asta am ajuns sa ne putem tot norocul intr-un jucător sau doi? Și mai ne miram de ce ne elimina echipe unknow că Dudelange și alashkert parcă pe FCSB de ne-am făcut de râs.
Suntem praf,asta e nivelul nostru,și trebuie să îl acceptăm,că în fotbaliști nu mai investim,nu mai băgăm bagi in nimic dar performante vrem,pai se vede că suntem romani,halal mentalitate! Sunt unii jucători la CFR și FCSB care nici ca rezerve nu le găsesc locul și ei sunt titulari,dar nu confirmă nimic,se caca pe ei pe teren, jucători de care în viața mea nu am auzit, sau sa fi jucat la in club relativ decent, nici măcar mediocru despre ce vorbim!
FCSB a picat în grupe cu echipe dificile nu cred că trec de grupe, dar CFR are șanse în grapa lor sa se califice pe locul 2
ReddY25 întreabă: