am observat ca ai provocat mici "certuri"(totusi hai sa nu le spunem certuri, ci discutii in contradictoriu)cu aceasta intrebare.Fiecare cu parerile lui, eu sunt de acord si ii inteleg pe toti
Daca tu ai grasime pe abdomen si faci 5000 de abomene pe zi iti dezvolti muschii abdominali,dar acestia nu se vor vedea datorita faptului ca sunt acoperiti de grasime.
Prima data trebuie sa elimini grasimea facand exercitii cardio:inot, alergat, bicicleta, aerobic.
Dupa ce ai eliminat grasimea de pe abdomen atunci poti sa te apuci de abdomene.
PS abdomenele lucreaza doar partea superioara a abdomenului, daca vrei un abdomen bine lucrat trebuie sa faci mai multe tipuri de exercitii.
Uite aici:
http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474
Te-am lamurit?
Asta e adevarat, aici are dreptate omul! Dar n-ai de unde sa stii daca ea are asa multa "sunculita" cum spui tu! Luand in considerare posibilitatea de a fi "plinuta" sau nu, dupa cum spune ea ar trebui sa mai puna ceva pe ea ca e cam slabuta!
Prietenas eu nu-s curios daca ii grasa, slaba i-o i-am explicat cum sta treaba in rest nu ma intereseaza.
Daca e slaba atunci sa faca abdomene pana ii crapa capu'
Tu zici ca faci 800 de abdomene pe zi da?
Eu in 2 ani de sala nu cred ca am facut 800 de abdomene
Totul sta in alimentatie!
Si pentru abdomen sunt exercitii mult mai bune decat banalele abdomene.
Noroc!
Daca ai merge la sala asa cum spui si daca stii ceea ce vorbesti sa stii ca exista persoane care fac si 300 pe zi si dau rezultate, de ex cristiano ronaldo! Banalele abdomene te fac sa arati bine, mai vrei o formula: abdomene multe = patratele vino pe la sala mea de antrenamente si ai sa vezi, daca ai tupeu bineinteles!
Uita-te la barbatii de la fitness, au patratelele mult mai ca lumea decat Ronaldo, si lucraza abdomenul o singura zi / saptamana.
Apropo, cu abdomene lucrezi partea superioara a abdomenului, lucreaza si tu macar TOT abdomenul ( fa macar ridicari de picioare din atarnat pentru partea inferioara ).
Da stiu, dar cristiano ronaldo are un procent de grasime corporala foarte scazut, si de aceea este asa bine definit.
Oricum, nu am spus ca abdomenele nu dau rezultate, doar ca nu dau cele mai bune rezultate
Fiecare cu stilul lui de antrenament...
Si de ce nu as avea tupeu sa vin la voi la sala?
Imi dati ceaiu sau ce?
Tu esti cam degeaba pe aici! Spune-mi de unde esti si ne intalnim...it arat eu ce patratele am de la abdomene dar iti fac si ochii albastri, daca nu sti nu te baga!
Buna,in primul rand esti potrivita, incearca sa faci 20 de dimineata si seara tot 20.
Numaru pe care trebuie sa-l faci este intre 40-100 nu trebuie sa maresti pana la 800 asta depinde de rezistenta si n-are sens de ce sa faci asa multe...
Dar cel mai important e sa faci 4 serii cu ce nr vrei tu...40, 80,100 cum ziceam daca faci doar odata rezultatele apar de 3 ori mai greu.
Ca fata e bine sa incepi treptat, adica poti face cate 50 pe zi timp de o saptamana, apoi cresti la 100 timp de o saptamana, apoi la 200, unde te si opresti, ps:eu fac 800 pe zi si se vede diferenta dupa aprox. 3 saptamani!
Faci 800 de abdomene pe zi? un mod mai putin stupid nu stii sa te antrenezi?
p.s. : cu abdomene nici macar nu-ti lucrezi tot abdomenul
Si ca orice copil mic paralel cu sportul, ar trebui sa stii ca muschii cresc in zilele de odihna, NU cand ii lucrezi
Poate sunt mai mic ca tine dar nu cred ca esti tu ala care face de 4 ani arte martiale mixte! Ea e fata, vrea sa se intretina, nu sa devina vreun culturist, dar asta e, te bagi ca musca in lapte! Cantareste-ti vorbele inainte sa spui ceva! Auzi tu, paralel cu sportul... nici macar nu ma cunosti!
Nu stiu cum spui ca ai avea un abdomen care trebuie lucrat! Conform antrnorului meu oricine asta e formula greutatii optime : deci tu ai 1.71, din asta scazi 110 si iti da nr de kg pe care ai trebui sa le ai si asa este la toti, indiferent de inaltime, scazi 110 si iti da nr de kg pe care trebuie sa-l ai! Eu am 1.81 si 73 kg, deci trebuie sa mai slabesc , s-au pus sarmalele deja!
Poate ca sunt mai mic ca tine dar bat din astia ca tine ca la toba! Cate clase ai gogule? Vezi ca nu ma cunosti... Poate ar fi bine sa mai taci putin din gura, de unde esti? Ia zi! Te tine?
Mai bine taceai! Eu sunt din Bucuresti si n-am chef sa ma car pana la tine in moldova Daca m-ai cunoaste cred ca ai tace din gura... Daca si tu stii ce-i ala sport atunci ce sa mai zic! Daca ne intalnim vreoadata o sa te lamuresc printr-o cale amiabila. Cum am mai spus, nu ma cunosti nu stii cine sunt si nici nu cred ca vrei sa afli! Te fac franjuri omuletule te bag in portbagaj si te ingrop pe camp daca vrei sa stii cum va decurge intalnirea cu tine! Daca taceai filozof ramaneai, mai ti-ai pus si nick-ul asta... Il faci de rusine!
Cam 50 pe zi ajung eu atatea fac. dar trebuie sa nu mananci de la ora 7 seara.la mine dau rezultate.
Paii esti fata incepe sa faci 20 in prima, a 2 zi 25 a treia zii 30 si dupa a treia zii fa 40 creste mai mult 50, 60, 70, 80, 90,100 la 100 te opresti si faci asa 105 a 2 zii 110 si din nou seria cu zece 120, 130 si faci asa pana la 500 la 500 faci cum vrei ori facei mereu pana aici ori cresti numarul bft
Uite pe unul care are capul pe umeri! Nu ca alti diletanti care nu stiu ce e ala sportul! Bine zis, omule! Poate nu sunt numai prosti in tara asta!
Mariiaaaa întreabă:
sexyyyyyy întreabă:
Aaaandreeeeeeaaaaaaaaaaa întreabă: