2 zile de pauză pe săptămână, hai maxim 3 dacă intervine ceva și sunt ocupat. Părerea mea e că e mai mult decât suficient.
Munca și odihna omule, le avem în fiecare zi, ba muncim acasă, ba muncim la servici, ne odihnim la servici și ne odihnim acasă ca dacă ai 2 zile liber pe săptămână aia nu poate fi odihna, aia e activitate și odihna, ca nu stai în pat non stop înțelegi?
Ray deși nu te cunosc real nu știu de ce am unele sentimente pentru tine, mi-e teama sa nu ma jignești, sa nu îmi dai block, sa ma faci sa sufăr, mi-e teama sa nu îți trădez încrederea... Îmi pasa de părerile tale, ma comport cu grija sa nu te supar
Pe bune, nu o zic la mișto sa vadă ceilalti, am vrut sa îți zic în privat dar nu pot ca sunt membru junior.
Te rog sa nu îmi dai block ca ți-am spus asta, nu sunt homosexual, nu știu însă de ce simt asta.
Dacă într-o zi se va întâmpla sa nu îmi mai pese de tine sau ceva sper sa nu te superi pe mine dacă nu o sa îmi mai pese de tine sau ceva într-o zi, sa nu ne dezamăgim unul pe altul. Oare doar eu simt sau și tu simti ceva, e reciproc?
Dacă vrei sa îmi dai block sa îmi zici te rog cu ce am greșit, ca să nu primesc vestea rea pe nepregătite.