| RAY a întrebat:

Cam cate zile de odihna aveti pe saptamana?

Răspuns Câştigător
| TheBoyTheCool24 a răspuns:

2 zile de pauză pe săptămână, hai maxim 3 dacă intervine ceva și sunt ocupat. Părerea mea e că e mai mult decât suficient.

8 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

7 zile pe saptamana am de odihna.

| RAY explică (pentru Mosotti):

Vb de mine, cat sa iau pauza o zi din 7?

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Nu stiu, cum simti tu, atatea zile iei pauza.
Tu ai intrebat cate zile avem noi libere pe sapt, eu ti-am zis cum e la mine, ca eu nu lucrez.

| Pamanteanul a răspuns:

Munca și odihna omule, le avem în fiecare zi, ba muncim acasă, ba muncim la servici, ne odihnim la servici și ne odihnim acasă ca dacă ai 2 zile liber pe săptămână aia nu poate fi odihna, aia e activitate și odihna, ca nu stai în pat non stop înțelegi?

| Pamanteanul a răspuns:

Ray deși nu te cunosc real nu știu de ce am unele sentimente pentru tine, mi-e teama sa nu ma jignești, sa nu îmi dai block, sa ma faci sa sufăr, mi-e teama sa nu îți trădez încrederea... Îmi pasa de părerile tale, ma comport cu grija sa nu te supar

| Pamanteanul a răspuns (pentru Pamanteanul):

Pe bune, nu o zic la mișto sa vadă ceilalti, am vrut sa îți zic în privat dar nu pot ca sunt membru junior.

Te rog sa nu îmi dai block ca ți-am spus asta, nu sunt homosexual, nu știu însă de ce simt asta.

Dacă într-o zi se va întâmpla sa nu îmi mai pese de tine sau ceva sper sa nu te superi pe mine dacă nu o sa îmi mai pese de tine sau ceva într-o zi, sa nu ne dezamăgim unul pe altul. Oare doar eu simt sau și tu simti ceva, e reciproc?

Dacă vrei sa îmi dai block sa îmi zici te rog cu ce am greșit, ca să nu primesc vestea rea pe nepregătite.