Https://ro.wikipedia.org/wiki/Campionatul_Mondial_de_Fotbal_1998
30 iunie 1998
16:30
România Flag of Romania.svg 0 – 1 Flag of Croatia.svg Croația
(Report) Šuker A marcat în minutul 45+2 45+2' (pen.)
Parc Lescure, Bordeaux
Spectatori: 31, 800
Arbitru: Javier Castrilli (Argentina)
Suker ce jucator...iesise golgheterul acelui mondial daca nu ma insel.
Parcă da, a dus Croația în semifinale.
Da, acea Croatie care umilea Germania cu un neverosimil 3-0, printre care Suker marca si el un gol.
M-am documentat si e exact cum am zis, a luat titlul de golgheter cu 6 goluri.
Au echipă mai bună la vară, ține și de noroc.
Ei si Franta sunt principalele candidate, multi o dau pe Brazilia sau pe Spania... alea nu au nicio sansa in fata celor 2.
Belgia are echipa buna, dar n-au antrenor, ramane de vazut, o sa fie o vara plina.
Franța, Germania, Polonia, Croația, Argentina au cele mai mari șanse. Nici portughezii n-au echipa rea, dar stau prea mult în Ronaldo. Una din ele va lua mondialul.
Polonia si Croatia au echipe de maxim optimi/sferturi, n-au forta pentru a cuceri mondialul, dar nu se stie...
Ce zici de tragerile UCL/UEL?
Liverpool-City e singurul meci care mă interesează.
Croația are echipă la fel de bună ca a Belgiei. (Modric, Kovacic, Pjaca, Mandzukic, Rakitic, Perisic, Kalinic) și astea-s doar câteva nume.
Daca va castiga Liverpool m-as bucura sincer pentru ei,, o echipa mare a Angliei, pasionala si cu spirit de invingatoare.
Arsenal si Liverpool undeva sunt complementare, mereu cand s-au intalnit au fost multe goluri.
astia de la UEFA au facut mizeria sa puna 2 echipe din Anglia in sferturi, pentru a putea fi una eliminata din start... vede ce-o sa fie.
Juventus-Real finala din iunie nu se lasa mai prejos, sper sa-i scoata italienii de data asta, sa treaca mai departe.
Majoritatea joaca in top 5 campionate din Europa, au sansele lor, evident.
Juventus a trecut nemeritat de Tottenham, eu am luat 2 pauza 1 final și a fost fix invers, au marcat din singurele 2 șuturi pe poartă, Tottenham nu a primit un penalty total meritat, de Real nu cred că trec.
De penaltyul primit de Arsenal la 1-0 pentru Milan ce zici?
A trecut nemeritat, dar mai bine ca am scapat de gainile alea penibile din UCL, ma bucur pentru calificarea Juventusului, asta inseamna echipa mare,, sa marchezi la singurele tale ocazii.
A fost simulare clara la Welbeck, mai bine nu batea penalty-ul si dadea mingea in out,, nu vreau sa vad mizerii d-astea la Arsenal, vreau ca echipa mea sa joaca un fotbal curat!
Arsenal a cam rămas favorită la câștigarea UEL, alături de Atletico, dar penaltyul ăla a schimbat total cursul jocului.
M-a lasat cu un gust amar acel penalty, era echilibrat meciul si a venit din simularea aia,, nici macar dintr-o faza discutabila, s-a vazut ca a fortat caderea si a cazut ca Neymar...
Ne indoaie Atletico, sunt realist, dar de fiecare data mi-am dorit cele mai bune echipe doar pentru a-i arata mosului ca diferenta intre el si marii antrenori e de la cer la pamant!
O voiam pe Lyon in sferturi, dar au fost eliminati, fix cu ei cadeam, am cazut in schimb cu rusii, sa vezi scandal, batai si violente atat in Anglia cat si in Rusia. Tragerea asta vine la doar cateva zile de la scandalul ala cu spionul rus otravit, englezii sunt pusi la zid acum.
Dar da, nu se stie in fotbal niciodata, daca nu ne intalnim cu Atletico in semi finale, ne intalnim in finala cu ei unde acolo sansele vor fii egale.
Moșul ăsta chiar e un mare antrenor, dar nu mai intru în subiectul ăsta cu tine.
Nu neapărat, mie nu mi se pare Atletico o echipă grozavă, vor avea viață grea de tot cu Sporting acum.
Și Lazio e printre favorite la câștigarea UEL.
A fost un antrenor mare care nu a stiut cand sa se opreasca,, si din propria valoare a ajuns sa se scalde in penibilitate si mediocritate,, asta pentru bani in plus!
Putea sa fie amintit peste generatii de diferiti suporteri, dar ales sa fie condus de pestele sau pe nume Kroenke/
E suficient de buna Atletico ca sa ii dea Arsenalului 3...
Arsenal are în momentul ăsta cel mai bun atac din Premier League după părerea mea, dar au venit jucătorii în momente proaste. Sezonul viitor, când se vor suda relațiile de joc, vor arăta altfel, sunt convins. Doar în centrul apărării au nevoie de întăriri.
Avem un atac bun, Ozil-Lacazette-Aubameyang, dar din pacate trebuie sa fiu realist sa spun lucrurilor pe nume, ca nu mai stiu cum e sa contezi pentru lupta la titlu sau sa castigi un campionat, ramane marele vis pentru toata suflarea tunara.
De un inchizator, de un fundas, de un portar si de un antrenor capabil avem nevoie si suntem acolo in grafic, sa ne batem cu ceilalti pentru trofee ca pe vremuri
Portarul e bun, închizătorul nu-i neapărat necesar, însă dacă ar avea un Kante ar fi altceva, dar în centrul apărării chiar suferă, Mkhitaryan (cred că așa se scrie) chiar e un plus mare, au făcut o afacere bună cu Alexis, cred că el regretă că a plecat.
Cech ne-a ingropat destul, prea putine interventii salvatoare are, nu ne putem baza pe el pe termen lung, ca ne trebuie un proiect bine pus la punct.
O dublura pe postul de inchizator ar fi mai mult decat ideala acolo.
Mikhtarian*, e un plus, cat despre Sanchez...il respectam doar pentru simplu fapt ca a ales sa plece la City, cand aproape acceptase oferta, dar s-a dus la United sa joace fundas dreapta.
Cand ajungi la Arsenal si apoi te tenteaza sa pleci la United,, mai bine nu mai vii la tunari.
Ce mi-e Alexis, ce mi-e Van Persie, 2 mercenari care nu stiu ce inseamna dragostea de club si au impresia ca banii o pot cumpara, nu vreau sa mai aud de ei.
De fapt, am scris corect.
https://ro.wikipedia.org/wiki/Henrikh_Mkhitaryan
Fotbalul azi nu mai e despre cluburi. Fabregas joacă la Chelsea după ce a crescut la Arsenal, Chamberlain la Liverpool, etc. Welbeck a fost la United, parcă și la Liverpool, și acum e la Arsenal.
Cand unul ca Van Persie se poza cu fularele si tricourile Arsenalului, jura iubire si ca va ramane la Arsenal, iar apoi s-a dus la United, la fel si Alexis, dar pe ala il inteleg, e sud-american si astia sunt nehaliti dupa bani, sunt mercenarii perfecti.
Ce pretentii sa mai am de la astia care sunt doar la 'si altii' cand chiar Henry a plecat la Barca in 2007?
Pirlo a jucat la Inter, Milan și apoi Juve, de el ce zici?
Ala e fan Inter, a fugit la Milan dupa aventura de la ai tai,, apoi a devenit legenda lui Juventus)))))).
Sunt cazuri si cazuri! Cand iti iubesti echipa, nu pleci niciodata la rivalii de moarte!
Ingognito întreabă:
mihai5mihai întreabă: