| Abcnuamgasitnume a întrebat:

Cand eram mic imi doream foarte mult sa devin alergator profesionist dar de cand sunt la atletism nu mai sunt la fel de incantat... ce as putea face?

2 răspunsuri:
| alexandrualind a răspuns:

Eu pot fugi peste 10 minute.Trebuie sa fugi zilnic si sa rezisti.

| Cosmin4Fit a răspuns:

Pai... ai putea face multe laughing Ai putea sa razi, sa plangi, sa stai degeaba, sa alergi, sa faci atletism...

Ok glumeam. Presupun ca ideea e ca vrei sa fii inapoi la fel de incantat.

Alergatul e in stransa legatura cu atletismul. Mi se pare mai interesant atletismul sincer.

Daca tu crezi ca ai potential pentru o cariera in alergat ( inaltime, viteza, rezistenta ) atunci ar trebui sa te automotivezi.

Stii care e adevarul? Adevarul e ca Michael Jordan nu era motivat in fiecare zi cand arunca de 300 de ori la cos dimineata la 5. Motivat a fost doar o data, cand era mic si o plans ca unu o ras de el ca nu poate da la cos nici o minge si s-o sters la nasuc si o zis "Am sa devin cel mai bun jucator de basket din lume." Dar in rest, nu era la fel de motivat.

E vorba de pasii pe care ii faci in fiecare zi. Stabileste o rutina pe care o poti tine zi de zi, indiferent daca esti motivat sau nu.

De ex, poti alerga 30 min pe zi in fiecare zi, dar probabil ca 2 ore mai greu. Nu vei fi la fel de motivat in fiecare zi cat sa depui efortul de a alerga 2 ore. Probabil ca in unele zile vei abandona, si asta va duce in cele din urma sa reduci numarul de antrenamente in loc sa-l cresti.

Incepe de jos, fa-ti o rutina, apoi creste, cu masura. Odihieste-te duminica, nu te suprasolicita ca sa te poti tine de treaba.

Dar ca idee, inainte, gandeste-te ce-ti place mai mult. Alergatul sau atletismul. Gandeste in viitor, ceva ce o sa faci toata viata. Daca e altceva decat alergat, atunci la tot ce am zis mai sus, inlocuieste alergat cu exercitiul necesar respectiv.

Succes! happy