| justagirl11 a întrebat:

Cand este cel mai ok/recomandat sa facem sport/exercitii fizice: dimineata, la pranz sau seara si de ce?

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Dimineata este cel mai ok.

| OnuOnulică a răspuns:

Depinde.
Adică dacă esti o personă care se trezeste greu eu recomand la pranz sau seara.

| AntrenorFitness a răspuns:

Orele optime pentru antrenament in performanta sportva sunt 9-11 si 17-19. Sportul de masa, de intretinere corporala, se poate practica in orice parte a zilei, in functie de program si de obisnuinta ta, de disponibilitatea de a face miscare. Dimineata iti ofera posibilitatea sa lucrezi pe fond de odihna, si-ti ofera tonus pe parcursul zilei, seara te ajuta sa te relaxezi dupa o zi incarcata. Alegerea perioadei depinde exclusiv de tine si de tipul de miscare pe care-l practici.

| rafa1987 a răspuns:

Normal se zice ca sera, majoritatea fac sera, pentru ca dupa ce faci sport sera te duci acasa dupa 30-50 min mananci si te odihnesti ni mai faci nimic in plus efort etc, muschi au nevoie de odihna ei cresc noaptea cand dormi nu cand te antreneziwinking

| Anndreyy a răspuns:

Dimineata

| AdaRuxAndRA a răspuns:

Eu cred ca dimineata este mai ok sa faci sport deoarece muschii se dezvolta mai rapid si vei fi mai activa restul zilei

| zYoo a răspuns:

Dimineata. Deloc seara, fiindca dupa o zi grea sau orice alta zi nu cred ca iti mai trebuie sport si no sa te mai concentrezi asa mult. dimineata este cel mai bine, si te si pune bine pe picioare pentru intreaga zi!

| gabiiiitsuu a răspuns:

Sport poti face in orice moment! dupa parerea mea, daca vrei sa slabesti dupa ce mananci si seara pentru ca masa de seara se depune foarte repede, iar daca pentru conditia ta fizica nu cred ca este specificat undeva la ce ora sau cand anume sa faci sport.Acesta este binevenit tot timpul!