anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Când este recomandat să consum L-carnitina? In zilele de antrenament sau și în cele de repaus?

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Este recomandat să nu apelezi la suplimente.

| Cosmin86 a răspuns (pentru sadrian46):

De ce? Cine recomanda asta?

| RAY a răspuns (pentru Cosmin86):

Sadrin mereu afirma tampeni

| sadrian46 a răspuns (pentru Cosmin86):

Caută siturile de nutriție. Cea mai bună alimentație este cea naturală. Aceasta conține tot ce ai nevoie, dacă este echilibrată. Orice supliment trecut prin fabrică este deficitar sub raport nutritiv. El nu conține vitamine, enzime naturale, fibre, potențatori de absorbție a vitaminelor, microelemente. Toate acestea fac ca un aliment să fie asimilat și să aducă aportul de nutrienți necesar pentru un metabolism sănătos. Un supliment alimentar fiind lipsit de toate acestea, este dificil de procesat de către sistemul digestiv, produce dereglări, substanțe toxice în exces care solicită ficatul și sistemul excretor, rinichii. Acestea le spun experții nutriționiști, nu eu.

"Acestea le spun experții nutriționiști, nu eu." -> de peste 10 ani citesc articole pe site-urile de nutritie... si nu am gasit nicaieri de spui tu.
Un link?

| sadrian46 a răspuns (pentru Cosmin86):

Da, chiar mai multe. Începe cu dr Călin Mărginean pe You Tube.
Caută pe Loren lockman la Loren Lockman, director la Tanglewood Welness Center, în engleză.

Eu vad ca recomanda: "Dr. Călin Mărginean a elaborat o serie de protocoale terapeutice, tratând cu succes o serie de afecțiuni prin schimbarea stilului de viață și utilizarea unor suplimente alimentare."

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Niciodată,nici un studiu nu a dovedit ca ajuta la ceva,iti recomand creatina monohidrata, crom, proteina din zer, grasimile sanatoase accelerează creșterea masei, 3 zile full body

| RobertMoon a răspuns:

Se ia în zilele de antrenament cu aprox 45 min- 1 oră înainte de antrenament.