Salut, in mod normal ar trebui sa ti abdomenul incordat in momentul in care face flotari ca sa nu pui presiune pe coloana, oricum ca sa iti dai seama mai bine unde gresesti si ce trebuie sa faci te sfatuiesc sa te uiti la clipul asta:
https://www.youtube.com/watch?v=guV53fqTkVo
eu de la el am invatat
Legal de caloriile respective nu are nimic daca sunt cu 10-15 in plus sau in minut, trebuie sa stii ca treaba cu caloriile nu sunt in fiecare zi aceleasi datorita faptului ca nu in aceleasi zi facem aceleasi chestii, caloriile pe care le ardem in fiecare zi nu sunt niciodata aceleasi, intr-o zi ardem mai multe si in altele mai putine asta in functie de activitatea pe care am avut-o in ziua respeciva, si eu folosesc MFP ca sa imi calculez caloriile si uneori ba mananc cu 100-200calorii mai putin alte zile cu 100-200 in plus dar cu toate astea in mentin greutate pe care mi-o doresc asa ca nu pune mare pret pe acele 10-15 mai ales ca sunt o marja foarte mica fara de a mea spre exemplu.
Vezi pe internet imagini si video-uri unde se fac asemenea exercitii si vei intelege daca le faci sau nu gresit.
spinteca întreabă: