E usor sa iti dai seama :pai inepi prin a observa cat de mult este interesata de tine adica:daca te baga mai mult pe tine in seama sau daca vb cu o alta persoana si isi mai intoarce privirea dupe tine sau chestii de genu ...si poti sa iti dai seama si din ce conversatii aveti gen ce subiecte abordeaza si daca e interesata daca ai iubita sau nu si apoi spune ca de fapt prietena ei vroia sa stie inseamna ca de fapt si de drept ea vroia... sper ca te-am ajutat:*:*:*:*:*
Pai...E destul de evident. Vorbeste cu tine, face tot felul de cestii cu tine, se uita la tine.Practic deveniti cei mai buni prieteni.Sau daca nu e timida, se da rau la tine ori tio spune in fata
Sau te tachineaza foarte rau.Eh cu categoria puteai sa dai pe refresh si-ti apareau toate
Pai eu sunt indragostita si iti zic exactc e fac ca sa-i atrag atentia(SPER CA O SA SE UITE SI EL LA MINE...). Deci,eu:
-ma tot uit dupa el;
-incerc sa vorbesc mai tare in preajma lui,ca sa ma auda,dar nu despre toate subiectele;
-incerc sa ma imprietenesc cu prietenii lui, ca sa ajung la el;
Dar e evident cand o fata te place, mai ales ca isis schimba comportamentul si incearca sa se bage in seama cu tine.
Poi iti dai seama daca esti atent la gesturile ei,zambeste mai des uitandu-se in ochi tai,are un comportament diferit cu tine fata re restul,bine asta nu mereu,depinde de fata acum! Daca e o fata de care iti place, fii tu indrasnet si fa primul pas, n-ai nimic de pierdut
Ce conteaza care sunt semnele, daca iti place de ea, pune mana si scoateo in oras la un suc sau un club, depinde cati ani ai
Ma, deci reformuleaza-ti intrebare.tu nu vrei sa stii daca te plc o fata sau nu, u vrei sa stii care sunt sansele tale cu o fata ce te plc.o intrebi, scurt si cu asta basta.cum a zis si ROB3RT89, nai absolut nimic de pierdut.te duci frumos la ea si te bagi si u in seama si gata.tot secretu consta in a nu fi tu cel intimidat, ci ea.mult noroc cu tipa
Du-te direct la ea si spune-i da ai grija sa nu fie multi in juru ei NU AI NIK DE PIERDUT
Sall...Mda si eu plac o fata dar...nu trebuie sa ii zici direct in fata ca o iubesti.
Eu de pe clasa I si acum sunt a VII-a incerc sa ma placa si am auzit de la niste fete ca ma place.Incearca sa fii tu inusti si sa pari mai neinteresat de orice.Va da roade!
Primavarus_Valentina-mihaela_1993 întreabă: