| Riot181 a întrebat:

Cand te bati cu cineva si vrei sai bagi una in moaca mai mare efect are pumnul sau cotul? Asa ca sa simta cand i dai

5 răspunsuri:
| dracu14 a răspuns:

De obicei toti cocosii cand sar la bataie nu au pic de echilibru si le fac o sulita la picioare, ai pun mana pe fata si il lovesc cu cotul pana ai restructurez dantura si da loviturile de cot sunt foarte dureroase

| Sihastrul a răspuns:

Cel mai mare efect are... legea pentru asa ceva, lui ii trece, dar tieee greu de tot, vei simti strasnic.

| Riot181 explică (pentru Sihastrul):

Eu am inrebat pentru ca azi am luat bataie de la unu, ma trantit in perete si apoi mi-a dat pumni in fata. Daca se mai ia de mine vreau sa stiu ori cu pumnu eu dau mai tare ori cu cotu. Am apucat sa i dau si eu cateva pana sa vina inca 3 pe mine. Cu bataia asta s-a spart si un geam in clasa si a cazut si perdeaua happy.

| annabountii99 a răspuns:

Dap. are dreptate Sihastrul. dupa parerea mea ar fi mai putin dureros pentru tine sa dai cu cotul.laughing FUNDA?

| andrei213 a răspuns:

Daca ii dai un pumn in fata risti sa patesti tu ceva la pumn asa ca dai cu cotul(tehnica din Us Army, etc) pentru ca aia pe urma daca nu mai pot sa isi foloseasca pumnu' nu mai au cum sa traga cu pistolul