Depinde de managerul salii si de politica lor interna.
Singur nu te vor lasa, dar poate veni unul din ei, managerul sau vreun angajat cu tine, sa-ti arate aparatele si toate facilitatile salii.
Cel putin asa se comporta cei din strainatate, dar nu stiu cei din tara sau din orasul tau.
Depinde de patron. Daca au interes iti arata sala si dotarile. Daca vrei doar un antrenament nici nu te baga in seama, platesti, faci si pleci. Sunt sali in care prima sedinta este gratuita ( mai ales daca le zici ca vrei sa iti faci abonament). Sunt sali in care daca vrei sa faci un antrenament te costa 10lei si sali unde te costa 50lei, nejustificat de mult. Nu am gasit pana acum sala unde prima sedinta sa fie gratis decat daca era vreo promotie sau era sala noua. Mie mi se pare o greseala de management asta, sa nu lasi un om sa inspecteze sala si sa faca prima sedinta gratuit. Poate ala devine client fidel pe 3ani...
Eu in toate salile de fitness in care am intrat am fost condus de cineva de la receptie in sala pentru a-mi arata cum este dotata dar nu aveau ca prima sedinta sa fie gratuita, cred ca totusi sunt unele sali care ofera acest beneficiu dar trebuie sa te interesezi.
mariaioana2003 întreabă:
xyblue întreabă: