Cu 2 ore inainte de tratament sa nu mananci si sa nu bei multa apa. Poti sa mananci bomboane sau zahar ca sa nu ai febra musculara. Dupa antrenament 1 ora jumate iar sa nu mananci.
Doamne, sa nu cumva sa te iei dupa copiii astea mici. Cum dracului sa nu mananci inainte de antrenament? Inainte de antrenament trebuie sa ai o masa bogata, sa mananci multe proteine+carbohidrati.
Proteine = Carne/branza/lapte/oua/migdale etc.
Carbohidrati = Cartofi/paste/orez etc.
Doamne fereasca Dumnezeu. Mai oameni buni daca nu stiti nimic despre sport va rog eu numai dati sfaturi, el poate chiar se ia dupa voi si nu mananca. Cum sa nu mananci inainte de antrenament? Daca nu mananci din ce ai forta si energie? Copii mici
Aha, dupa sfatul care il dai se vede ca nu ai facut sport in viata ta, poate ridicarea farfuriei de mancare.
Hai sa o luam logic.
Daca nu mananca inainte de antrenament, din ce dracu are energie?
Copii mici numai dati sfaturi daca nu stiti nimic legat de sport.
Tu n-ai facut sport in viata ta, numai admiri musculosul acela care ai in poza. Cum dracu sa mananci chiar inainte de antrenament? Esti normal? Dupa masa 2 ore nu ai voie sa faci sport. Daca vrei sa vomiti pe tine, linistit. Si tu ai vazut sport pe Digisport, in rest ai vrei 10 ani si visezi la culturism. Ingoapa-te!
Cu carbohidrati trebuie sa aiba mare grija. Cartofi se pot manca doar in cantitati moderate. Cartofii si orezul incetineste procesul de crestere in inaltime. Astfel de sfaturi dai tu? Si grasimiile unde le-ai lasat? In buzunar? Grasimi vegetale (nuci de exemplu)
La 30-60 de minute dupa antrenamentul de masa musculara, TREBUIE sa mananci proteine si carbohidrati (eu prefer 2 piepti de pui + 2 portii de cartofi sau orez ).
Se numeste "FEREASTRA ANABOLICA ".
Mai documenteaza-te copil mic
Ma, tu ar trebui sa inveti sa citesti. 60 de minute nu e o ora? Nu trebuie sa te odihnesti inainte sa mananci? Toti sunt mari culturisti pe aici. Dar cum e si in cazul tau, si in locul creierului e musculatura.
Pai si musculatura aia cum s-a construit?
Fara mancare, nu? Cu sfaturi de copil mic si firav ( cum dai tu )?
Si eu nu sunt "mare culturist", eu sunt programator ( inginer software ), mai ai pana sa ma ajungi la capitolul "creier".
Ma amuza ca tu lucrezi la o cafenea si vorbesti despre "creier"
Nu am atacat nimic, era o discutie despre masa post-antrenament.
Si tu ai inceput sa ma jignesti aiurea de creier.
Cand oamenii nu mai au argumente, jignesc
Eu de obicei mananc inainte de antrament dar ceva usor fructe sau legume mananc eu de obicei dupa antrenament este recomandat sa dormi putin iar dupa poti sa mananci dar trebuie sa tii regim
Cel mai imbecil raspuns posibil, imediat dupa antrenament trebuie mancata o masa bogata in proteine si carbohidrati, daca nu ai nici o treaba cu sportul nu mai vorbi.
Bunul simt iti spune ca raspunsul aceluia care spune sa nu mananci inainte de a face efort e cel mai bun? Cand faci sport pentru cultura voastra generala mananci cat o familie intreaga. Nu ati facut sport in viata voastra dar dati raspunsuri doar ca sa mai adaugati un raspuns la profilul vostru
Eu ma retrag, vad ca singurul care stie ceva despre sport de aici e Cosim86, in rest doar copii mici care isi dau si ei cu parerea.
Si inainte si dupa antrenament trebuie neaparat sa mananci mese bogate in proteine si in carbohidrati.
Bine,mananc IMEDIAT DUPA ANTRENAMENT, daca te incei, sa nu chemi salvarea. Doamne, cum poate cineva sa zica un lucru atat de retardat? Tu nu ai facut sport in viata ta! Doamne! Citeste, ca nu este recomandat sa mananci imediat dupa ce ai facut sport. Prima data trebuie sa te odihnesti! Mai bine ai fi tacut! E adevarat ca trebuie mancat, dar inainte trebuie sa astepti o ora macar! Nu are rost sa-mi irosesc timpul! Cap plin de musculatura...
Mda,scuza-ma habar nu am ce e ala sport dupa 7 ani de judo si 6 de culturism, te rog sa ma scuzi.Prietene,nu ai tu zile cate carti de culturism si nutritie am citit eu, te rog sa imi zici ce palmares sportiv ai ca sa nu raman si eu prost.
Eu bag mancare dupa, inainte nu prea apuc ca trag tare imediat ce m-am trezit.
Un adevar este ca organismul strica multa energie in digestie pe mancare grea, fapt ce duce la somnolenta, iar un antrenament dupa o masa copioasa ar putea fi facut la o calitate mai slaba.
Orcum daca tu mergi la sala la 12:00 desigur mananci ceva inainte, ca doar nu sari peste masa de dimineata :o
Dupa antrenament ca muschii tai au nevoie de mancare, proteine si odihna mereu. Succes!
anonim_4396 întreabă: