Salut!
Oul fiert este cel care are mai multe proteine.Oul prajit nu cred ca are aproape deloc, deoarece prin prajire se distrug.
Oul prajit cred ca are mai putine proteine, dar nu chiar deloc.
Oul fiert contine proteine cea ce este benefic organismului uman dar cu limita nu zilnic o data pe saptamana 2, 3 e perfect, organismul are nevoie de diversitate
ce se intampla cand uleiul atige temperaturi ce depasesc 160 de grade este incredibil de toxic, catasrofal pentru organism, in concluzie vrei proteine sau otrava tu alegi
Ok sunt de acord cu alegerea.
Dar mai informeaza-te despre oua pentru ca bag cate 4 pe zi timp de 5 zile pe saptamana ( 20 pe saptamana mai exact ) si analizele au iesit perfect, colesterolul in regula etc.
Ouale sunt vitale in Culturism.
Ai nevoie de carne de porc,oua,lactate,peste tot ai nevoie,ouale contin colesterol bun deci nu afacteaza pe ala rau,dar in timp privezi corpul tau de la alte alimente esentiale, legume, fructe, carne, gandeste la constipatie
Bagam si cate 12 oua pe zi
Bună.
Oul fiert, dacă prăjesti oul se umple de ulei si nu cred ca vrei asta doar daca vrei sa iti cresti sunculita.
Oul e bun dar galbenusul mareste colesterolul nu e bun pentru ficat deci cel mai bine are fi sa mananci doar albusul, fiert sau crud amestecat cu ceva un albus are in medie 3-4g de proteine si galbenusul are 2g
Normal ca oul fiert, insa incearca sa il bei crud deoarece atunci atinge maximul de proteine.
Oul fiert! Trebuie sa mancam rar prajeli pentru ca nu sunt prea bune, sunt cangerigene.
anonim_4396 întreabă: