Nu raspund pentru funda, doar copiii mici pampalai sau gay raspund pentru funda sau ii intereseaza asa ceva.
revenind, eu am zis PROTEINA DIN ZER, nu zer.
Zerul are 3 % proteina si 97 % lactoza si altele... e bine sa separi proteina, asta fac aia la suplimente : separa proteina de restul continutului.
Daca nu vrei suplimente ( gen batoane, prafuri, etc. ), atunci mananca macar o friptura ( care are 20-22 % proteina ).
Cum sa nu contina lipide q-form?
si ambele au proteina din soia, cea mai PROASTA sursa de proteina.
Ia un baton cu proteina din zer.
Pai ce nu e ok la ele? scrie pe cel de la red ca, contine si proteine din zer
Protein-r nu contine deloc proteina din zer. De la redis doar "whey bar" contine proteina din zer.
Si inca un lucru, si iti dau funda am un prieten care se ocupa cu animalele etc. si face sala... si imi aduce mereu o sticla din zer. zer 100% in sticla de 2, 5L este bun?
Da zerul e cel mai bun din lume
Nu raspund pentru funda, doar copiii mici pampalai sau gay raspund pentru funda sau ii intereseaza asa ceva.
revenind, eu am zis PROTEINA DIN ZER, nu zer.
Zerul are 3 % proteina si 97 % lactoza si altele... e bine sa separi proteina, asta fac aia la suplimente : separa proteina de restul continutului.
Daca nu vrei suplimente ( gen batoane, prafuri, etc. ), atunci mananca macar o friptura ( care are 20-22 % proteina ).