UEFA a fost mult mai frumoasa. Mai multe goluri si a si castigat cine a meritat.
La Champions a fost un meci in care Bayern a dominat clar si merita sa castige, dar din bulanul lui Chelsea si greseala mica a lu Roben au pierdut... Chiar nu mi-a placut, a castigat cine nu merita deloc.
Da, si in afara de asta mi s-a parut ca la Europa League a fost mult mai bine organizat, o atmosfera mai frumoasa si mai mult spectacol tinand cont ca s-a tinut la noi chiar ma mir ca la Munchen a fost nu asa de fabuloasa finala ca in Bucuresti.
Ma invidiosule tu te auzi ce zici? Chelsea merita din plin trofeul.Dc? Ca au fost mai bunii. Scorul zice tot
LOL! N1.
Chelsea nu merita nimica... Au avut prea mult noroc sa treaca si de barca si de bayern... EU consider tot noroc, uitandu-ma la statistica ultimului meci eu vad ca Bayern o dominat tot meciul doar ca au avut un ghinion enorm ca Robe o fost un idiot. In schimb Chelsea o dat o minge pe poarta si cu noroc o intrat in poarta doar din greseala portarului lui bayern care a bagat doar o mana in fata mingii.
Eu zic ca Chelsea ii vai samar de curu ei, nu merita sa castige deloc... totul o fost noroc, nimic mai mult.
Du-te ma citeste ceva ca vad ca esti paraler cu fotbalul nu merita nimic dar o eliminato pe Barcenola. Du-te acum nu mai fi invidios
Finala Europa League pentru ca a castigat echipa care merita, au fost mai multe goluri si in plus a fost in Bucuresti, iar mandria de roman zice ca nu a fost nici o finala Europa League mai frumoasa
Nu este nicio mandrie de roman, chiar ma asteptam sa iasa ceva urat la noi ca stii cum e treaba romaneasca dar chiar mi-a intrecut toate asteptarile atmosfera incredibila, mai mult spectacol pana si la partea tehnica adica la TV s-a vazut mai bine la noi, adica cu reluarile alea cu ultra-motion, imaginea din spider-cam sau din elicopter, la noi au fost artificii si spectacolul de dinainte mai frumos, pana si cand au ridicat cupa a fost mai frumos cu confetti cu nebunii..ma rog asta e parerea mea
BlackManJe întreabă:
Maryanulukual întreabă: