Nu stiu care e cel mai bun,dar cel mai complet e sigur steven gerrard :X cu forta, tehnica, suturi puternice si plasate si un spirit de luptator :X
Eu zic ca in ultimele saptamani DiMaria si poate si Benzema au fost cei mai buni
Gareth Bale,are forta, viteza, tehnica
si este tanar...in opinia mea este cel mai bun...chiar daca jucatorul meu preferat este Steven Gerrard.
Nu exista. E joc de echipa, credeam ca dupa ce v-ati uitat atat la fotbal v-ati dat seama.
Sunt multi buni si ei dovedesc asta atunci cand echipa si circumstantele ii ajuta. Punct.
Cristiano Ronaldo si Xavi :X:X:X:X serios! Ganditi-va ce ar face Messi la Barca daca nu ar fi Xavi si Iniesta? + ca Messi nu face nimic la nationala(asta ca drept dovada la faptul ca Messi este dependent de Xavi si Iniesta) + Messi in afara sa de-a goluri din careu nu stie altceva! Totusi un lucru apreciez la el:faptul ca se accidenteaza foarte rar, ceea ce este foarte important! Asa! ganditi-va la ce face Xavi si Ronaldo pentru nationale si pentru cluburile la care joaca in trecut si la care au jucat!
Si uite un link sa te convingi ca e c ronaldohttp://www.youtube.com/watch?v=euMu1SKi-ak
danyceltare întreabă:
AlexutuDeiu întreabă:
mrman întreabă:
Cipi1212 întreabă: