| EmY_7441 a întrebat:

Care credeti ca este cel mai bun jucator de la nationala romaniei.Raspunsul castigator fundita

Răspuns Câştigător
| dydy1 a răspuns:

Adrian Mutu:d

12 răspunsuri:
| Claudiu2011 a răspuns:

Marica.

| Simpatic a răspuns:

Cel mai bun jucator de fotbal al tuturor timpurilor este Pele.In Romania a fost si va ramane Nicolae Dobrin,dar majoritatea nu ati vazut vreun meci cu el ca sunteti copii si Hagi a fost bun dar a avut parte de mediatizare, e vorba de sansa, ca talent Dobrin a fost mai bun.

| xlmpq a răspuns:

Mutu e fotbalist

ceilalti sunt jucatori.

| Saburo a răspuns:

Acum ca ne place sau nu ne place trebuie sa recunoastem ca la ora actuala MUTU este cel mai important jucator al nationalei big grin ca a facut numai prostii la viata lui asta e alta treaba dar pe teren a demonstrat ca stie ce face. Fara el probabil ca nationala nu ar fi batut nici pe Luxemburg worried asa ca fara Mutu nationala nu e in stare de nimic. Desigur ca nu poate el singur sa decida un meci si e nevoie ca si ceilalti jucatori sa fie buni. Mai putea sa intre si Chivu pe aici dar de la un timp se pare ca nu-i mai pasa de nationala si se da lovit waiting macar Mutu vine cu placere la nationala. Insa e pacat pentru ca Mutu daca si-ar fi vazut de treaba ajungea undeva insa i-a placut cam mult viata din afara terenului de fotbal si mereu intra in fel de fel de scandaluri. Pana la urma a facut si prostia cu trasul pe nas I don't want to see el este talentat dar din pacate nu a stiut sa profite de talentul lui si cand i s-a urcat la cap ca este cel mai bun a luat-o pe aratura loser dar uite ca de el depindem mai mereu la nationala.

| liveforsport a răspuns:

Nu cred ca Mutu este cel mai bun poate a fost cindva dar nu acum!

| ΛᄂΣX a răspuns:

Din cate am auzit Dobrin

| Beastboy a răspuns:

Cristi chivu

| Marco14 a răspuns:

O iau prin eliminare : tatarusanu ca are numele prea lung,nu chivu ca s-a tuns, nu mutu, nici surdu pentru ca sunt oameni cu nevoi speciale poate pantilian.nu,nu,nu gata stiu...Raspunsul castigator:Florescu!

| Discus a răspuns:

Adrian Mutu

| anonimm997 a răspuns:

Portar-Lobont
Fundas-Chivu
Mijlocas-Torje
Atacant-Mutu

| EmY_7441 explică:

Dydy1 are dreptate am zis,, care este'' un pic de logica
este=verb, timp prezent!
Si a raspuns primabig grin
Mult succes daca viitoare

| boomerang a răspuns:

Fundas: Cristian Chivu
Mijlocas : Gica Hagi
Atacatant :Adrian Mutu
Dar cel mai bun jucator din totate timpurile la Romania e Gica Hagi hands-down.