Primul e antrenament de campion, nu ai nicio sansa sa-l faci. Cel mai probabil ai atinge supraantrenamentul...iar la al2lea daca faci piept dupa triceps nu o sa poti avea un randament maxim miercuri... joi in loc de antebrat ar trebui trapez.
Depinde de cati ani ai, de cand mergi la sala, de alimentatie. Daca esti la inceput nu e bun nici unul din antrenamente. Daca esti la inceput poti face: luni: piept marti: spate miercuri: picioare joi:umeri vineri:brate(biceps, triceps si antebrat). Pentru alte sfaturi si exercitii intra pe blog si vezi mai multe: http://antrenorpersonal.wordpress.com/
Daca iei steroizi pe primul daca nu pe al 2lea
primul te va supraantrena pentru ca muschii nu au timp sa se refaca dar steroizii ajuta la o recuperare mai rapida a muschilor
nici al 2-lea nu este prea bun, o zi doar pentru biceps? mah ma lasi, uite un antrenament bun in care vei avea rezultate mult mai bune:
1. spate+biceps
2.pauza
3.picioare+abdomen
4.pauza
5.piept+triceps
6.pauza
7.pauza
iar dupa vreo 6 luni-1 an:
1.biceps+triceps+antebrat
2.picioare+abdomen
3.pauza
4.spate+piept
5.pauza
6.umeri+trapez
7.pauza
POI eu am 13 ani jumate si fac de 2 luni, conditia mea fizica este foarte buna, alimentatia sanatoasa...eu fac primul antrenament si a inceput sa dea roade. dupa acest antrenament nu ma suprasolicit ci ma simt normal(bine)dar mai puternic, de multe ori fac febra e bine?