5000 calorii? nu cred ca poate corpul tau sa asimileze peste 3500 in cel mai bun caz... e prea mult. gandeste-te asa, masa musculara creste intr-un ritm pe care il influentezi putin prin ce mananci. si cu 5000 calorii pe zi o sa faci burta alaturi de masa musculara. e prea mult. personal as lasa xxl ala seara si as pune whey pro dupa antrenament. si xxl ala maxim de 2 ori pe zi. o sa te faci un porc rotund luand atatea. 200 grame alea de carne fa-le 150 pe masa, si daca vrei atatea suplimente carbo, scade gramele de carbo de la mese la 100. ai un program bun de mese si e bine daca te tii de el, dar scade suplimentele alea. sunt prea multe calorii. daca un om normal trebuie sa aiba pe la 2000 pe zi, daca vrei sa cresti 3500 sunt suficiente.
Cred ca regimu de mai sus mai mult te ingrasa prea multe mese..ai nevoie doar de 4-5 mese pe zi.
Parerea mea ca regimu al-2 lea e pentru cei slabii.Primu merge mai bine dar pare mai mult pentru vegetarieni In fine mesele, nu trebuie sa fie asa bogate poti sa mananci si putin dar bine si nu uita cate kg tale=atatea grame proteine, ba mai mult poti dubla. Mananca mancaruri mai simple:
1. Cereale cu lapte.
2.Omleta din 1 ou intreg si 2 ouo
cu 200g paine integrala
3.Antrenament
5. 100g carne cu 250 g orez.
6. 100g carne cu 250g cartofi
Ti-am dat un exemplu ca exista si mese mult mai simple dar bogate in proteine. Acum poti sa-ti faci cum vrei programu dar adauga si lapte, ouo, carne peste, vita, pui, etc. Uite aica un site unde arata ce contine orce mancare ai nevoie http://calorii.oneden.com/
Al 2 lea este mai bunicel dar mai trebuie modificat
ce varsta ai, inaltime, greutate?
5000 de kcal? un om normal consuma intre 1800 si 2200 tu daca vrei poti incerca intre 2800 si 3600 in nici un caz 5000
Cipi1212 întreabă: