| DuzzyDrey a întrebat:

Care dintre urmatoarele batoane sunt mai bune adica In Cresterea masei musculare
Protein-R
Energic-R
Wheybar-R
Protein-R am luat cateva luni acum incerc Wheybar-r, dar nu stiu care dintre ele sunt mai bune de luat pentru energie si cresterea masei musculare.
Si a 2a intrebare Produsele de la Redis nu sunt sanatoase si ingrasa?(asa am auzit)

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Produsele de la redis sunt destul de slabe. Si nu prea am auzit de nimeni sa puna masa musculara cu niste batoane.

Dintre alea wheybar-R sunt bune, cu 3 batoane inlocuiesti un shake de proteine ( oarecum )

2 răspunsuri:
| SzL a răspuns:

1.Masa musculara o dobandesti cu munca nu cu mancare
2.Totusi alea de la wheybar cica is bune

| Cosmin86 a răspuns (pentru SzL):

Nimic mai fals, muschii cresc in primul si in primul rand de la MANCARE, abia apoi de la exercitii.

In timpul exercitilor apar micro-rupturi la nivelul fibrelor, si in zilele de odihna ele se refac, si daca nu manacni ce trebuie, cu ce naiba sa se refaca mai mari decat la inceput? Si uite asa oameni care trag din greu la sala, dupa ani de munca arata aproape la fel ( eu personal cunosc mai multi ).

In ordinea importantei : alimentatie, odihna, antrenament, suplimente. Deci "munca" ta e abia pe locul 3.

Astea sunt chestii DE BAZA, pe care orice incepator trebuie sa le stie