Maria Sharapova este o jucatoare foarte buna. Este a doua din lume fara indoiala, dar pus si simplu nu are ce sa ii faca Serenei.
S-a vazut asta la finalele din acest an.
De Serena ce parere ai?
Una negativă, din moment ce n-am inclus-o în topul celor mai bune jucătoare de tenis, nu-i evident?
Fara sa o includa nimeni, asa dupa parerea ta, dupa modul in care joaca, dupa modul cum este pe teren, cu ti se pare?
Sincer, mi se pare prea " supranaturală ", ca să folosesc un termen mai bizar. Mi se pare că ar putea juca 2 zile fără oprire la turaţie maximă fără să obosească. Stilul ei de joc e unul clasic al acestor vremuri, în forţă şi rapiditate.
Mie mi se pare ceva fantastic ca pentru o femeie sa poate juca asa.
Cred ca ar putea sa ii bata si pe cei de la masculin, pe multi dintre ei...
Ceva cam " prea fantastic ". Ceva cam nenatural...
Mie sincer imi place.
Stiu ca e clasamentul tau, dar eu nu cred ca am urmarit in ultimii 3 ani un meci de al ei. Faceam acum multi ani tenis, si aveam o prietena blonda si slabuta care era intrebata mereu daca vrea sa ajunga ca ea. Nu prea m-am informat, recunosc, dar speram ca poti sa ma ajuti. Chiar acum o sa caut un meci de al ei, evetual cel din 2004 sa vad si eu care-i faza.
Maria Sharapova este o jucatoare foarte buna. Este a doua din lume fara indoiala, dar pus si simplu nu are ce sa ii faca Serenei.
S-a vazut asta la finalele din acest an.
Ruxandra15 întreabă: