Cel mai bun antrenor de fotbal in momentul de fata este pe departe antrenorul echipei FC Porto, Andre Villas-Boas. Eu nu inteleg de unde ati luat voi(@Z4z4,@Daniel) ca Jose Mourinho e cel mai bun.Mourinho nu a facut la Porto ce a facut Andre Villas-Boas, fotbalul pe care il facea Inter Milano cu Mourinho pe banca ala nu putea fi numit fotbal.Ce echipa avea la Chelsea si nu a putut castiga nici o cupa europeana. A sa vedeti ca Andre Villas-Boas va ajunge un mare antrenor.
Cel mai bun antrenor din lume dupa parearea mea sunt : Jose Mourinho, pe langa ca a castigat liga campionilor cu Inter a si unit un lot bun la Real Madrid cu care a castigat Cupa Regelui dar si aujucat osemifinala de Cupa Campionilor, un alt antrenor bun ar fi, Josep Guardiola care a castigat tot ce se putea cu Barcelona in sezonul 2008-2009 dar se pare ca si acest sezon este unul reusit, ar mai fi Vicente del Bosque a adus in Spania prima cupa mondiala, este meritul jucatorilor dar 20 % dupa parerea mea este si al lui. sau Oscar Tabarez, antrenorul Uruguayului pe care la dus in semifinalele Campionatului Mondial... jucand finala mica cu Germania, chiar si Mircea Lucescu este un antrenor de succes castigand Cupa Uefa cu Sahtior si anul acesta calificandu-se in sferturile de finala cu Barcelona unde bineinteles ca a pierdut deoarece Barca are jucatori de valoare ca balonul de aur Messi, Villa, Pedro, Iniesta, Xavi sau Puyol. Dupa parerea mea cel mai bun antrenor este Jose Mourinho, deoarece a castigat finala UCL din 2004 cu Porto o echipa foarte mica pana atunci, si a caslificat Realul mai departe de optimi dupa cam 5 ani daca nu ma insel, dar sa nu uitam si de performanta cu Internazionale Milano!
Alex ferguson dupa mine mourinho si guardiola sunt ceva mai noi in meserie si cu mai potina experienta pe langa ferguson care face o treaba extraordinara la manchester de 25 de ani ceea ce arata ca este un antrenor extraordinal si cei doi mai au de muncit cel potin 10 ani ca sa-l ajunga si sa nu uitam ca nu oricine primeste rankul de "sir", asa ca respect ferguson:X
@Laura si logic ca era sa spuna Josep Guardiola pentru ca a vazut la avatar pe F.C.Barcelona. @Florin sa stii ca daca castiga Barca UEFA Champions League( cu toate ca eu nu cred ca au vreo sansa ). In Supercupa Europei F.C. Porto o va desfiinta pe F.C.Barcelona cu un 3 - 0 cel putin.
Anonymus3000 întreabă: