| popmirgea1999 a întrebat:

Care e diferenta dintre fandari si genuflexiuni (ambele iti lucreaza coapsele)Care exercitiu e mai bun?

Răspuns Câştigător
| Ibrahimovic a răspuns:

Genoflexiunile presupun lasarea intregii greutati pe ambele picioare, pe cand fandarile sunt miscari de jos in sus ale bazinului realizate in jurul unui punct de sprijin(unul dintre picioare)... poti vedea diferenta in imaginile: http://tb.ziareromania.ro/......comune.jpg (genoflexiuni) si http://ktimea.files.wordpress.com/2010/07/fandari-frontale1.jpg (fandari); aici punctul de sprijin il reprezinta piciorul drept al sportivei!

19 răspunsuri:
| BoOoMbOnik a răspuns:

Diferenta este ca fandarile lucreaza in special toti muschii piciorului, iar genoflexiunile pe langa acesti muschi mai lucreaza si abdomenul. deci eu ti-as recomanda sa le combini sau sa faci mai multe genoflexiuni ca sa lucrezi si picioare si abdomen in acelasi timp. fundita? mersi

| popmirgea1999 explică (pentru BoOoMbOnik):

Wai bomboniko da' ce faci de ai asa un corp?:X:X:
tongue

| BoOoMbOnik a răspuns (pentru popmirgea1999):

Nimic special... ba chiar am o alimentatie foarte nepotrivita, ador dulciurile laughing dar nu stiu, nu ma ingras de fel.

| popmirgea1999 explică (pentru BoOoMbOnik):

Hmmm :X:X: arati bine de tot :X:X:
mai ales picioarele alea si trunchiul ala :X:X:X::X pfff laughing)

| alexs99 a răspuns:

O combinatie intre ele dar si cu alte exercitii e cel mai bun antrenament.Dar daca vrei sa faci decat un exercitiu fandarile sunt mai bune.

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Fandarile sunt mai bune, si fratele meu face si se vad diferentele.

| PatyKan a răspuns:

Din cate am inteles fandarile sunt mai bune, dar asta nu inseamna ca genoflexiunile sunt inutile. De ce nu le-ai combina?
E greu sa iti explice cineva care sunt diferentele dintre genoflexiuni si fandari. Cauta pe net poze/videoclipuri si iti dai seama singur@ happy

| XTreme00 a răspuns:

Presupun ca ambele sunt bune, dar dupa parerea mea mai bune sunt ginoflexiunile.

| Bogdanys a răspuns:

Ambele sunt la fel de benefice corpului.

| ImmortaluL a răspuns:

Parerea mea este ca genuflexiunile sunt mai bune, adica antreneaza mai mult partea anterioara a coapselor, iar fandarile iti intind partea posterioara a coapselor(femor parca se numeste), asta ar fi diferenta, genuflexiunile cand le faci lucrezi cu ambele picioare deodata, pe cand fandarile, lucrezi picioarele alternativ, fandarile parca mai mult iti modeleaza picioarele, iar genuflexiunile ti le antreneaza, ceea ce e mai bine. Oricum poti sa le lucrezi pe amandoua, ca nu strica.

| messica234 a răspuns:

Fandarile,deoarece sunt mai grele de facut iti lucreaza musculatura.

| Cosmin86 a răspuns (pentru messica234):

Incearca genuflexiuni cu greutate sa vezi cat de grele sunt happy

| popmirgea1999 explică (pentru Cosmin86):

Ai de p. doar 30 fac si deja tot is apa laughing))

| Cosmin86 a răspuns (pentru popmirgea1999):

tongue

| messica234 a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu vreau

Atunci nu mai comenta aiurea. Cel mai bun exercitiu pentru picioare si fund = genuflexiuni cu haltera

Copil mic...

| messica234 a răspuns (pentru Cosmin86):

Taci ma Copil copac

Esti proasta, n-ai nicio experienta in domeniu probabil nu ai ridicat o greutate in viata ta si comentezi.

Si "copil copac" sa-i spui lu' proasta de maica-ta care a uitat sa educe o handicapata ca tine.

p.s. : am 26 de ani, nu sunt copil

| frumos32 a răspuns:

Fandari
alegemi raspunsu hahahaha