| SefTPU a întrebat:

Care e jucatorul tau preferat?
Care e echipa ta preferata?
(Vorbesc despre fotbal)

13 răspunsuri:
| alexs99 a răspuns:

Ca jucator imi place de Arjen Robben, Frank Ribery si Vlad Chiriches, iar ca echipa Steaua si Bayern Munchen.

| Ibrahimovic a răspuns:

Cristiano Ronaldo si Manchester United.
CR7 este preferatul meu, dar imi mai plac: Ibrahimovic, Hamsik, R. van Persie si Theo Walcott.

| alexs99 a răspuns (pentru Ibrahimovic):

Rooney sau Nani nu-ti plac?

| Ibrahimovic a răspuns (pentru alexs99):

La Rooney imi place determinarea sa, este un adevarat luptator. Totusi nu face parte dintre jucatorii pe care ii plac foarte mult.
In schimb Nani este un jucator cu fluctuatii destul de mari. Poate face 2-3 meciuri foarte bune, apoi 2-3 meciuri in care nu joaca nimic. Nu mi se pare un jucator senzational (pentru cat de bine cotat este).
Tie ce jucatori iti mai plac?

| alexs99 a răspuns (pentru Ibrahimovic):

Ronaldo,Hazard,David Luiz, Muller, Ozil, Varane, Casillas si Reus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Echipa preferata e Petrolul, clar.
Jucator preferat nu pot sa zic ca am dar iti zic cativa care-mi sunt simpaticihappy
Bokila, David Luiz, Cech, Falcao, Pirlo, Neymar, Ronaldinho, cam atat imi vin momentan in minte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Echipa: Liverpool FC big grin iar ca jucator preferat Gerrard. Ii mai apreciez printre altii si pe: Ronaldo, Ronaldinho, Xavi, Iniesta, Pirlo, Kaka, Schweinsteiger, Ozil... ma rog, sunt multi laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jucători: Ronaldinho, Messi, Forlan, Torres, Suarez, Gerrard, Coutinho, Higuain, Chiricheş, David Luiz, Mario Gomez, Ibrahimovic, Maxi Lopez, Luis Garcia, etc.

Echipe preferate: Liverpool, Barcelona, Steaua, Juventus, AC Milan, Ajax, Bayern Munchen, PSG, Anderlecht, Zenit.

| JoeTPU a răspuns:

Echipa preferata este Dinamo si Barcelona, iar jucatorii sunt Neymar, Messi, Ibrahimovic, Benzema, Mutu, Casilias, Marica, Ronaldo 9, Ronaldihno, Rusescu, Latovlevici, Chiriches si Tatarusanu, Balgradean.

| cristi966 a răspuns:

Echipe:Chelsea,Juve si Real jucatori:Neymar,Falcao, Isco, Bale, Pirlo, Cavani sunt multi

| SefTPU explică:

Echipe :Steaua, Borusia Dortmund, Barcelona.
Jucatori :Neymar, Messi, Ibrahimovic, Benzema, Kaka, Casilias, Roberto Carlos, Ronaldo 9, Ronaldihno, Rusescu, Latovlevici, Chiriches si Tatarusanu.

| SefTPU explică:

Roberto Carlos si Ronaldo 9 (adevaratul ).

| Jose86 a răspuns:

Hmm. Mario Gotze si Bayern Munchenwinking