| WrongPassword a întrebat:

Care e mai bun pentru slabire : fitness-ul sau aerobicul? Am inteles ca fitness-ul are legatura mai mult cu masa musculara - intretinere, tonifiere, pe cand aerobicul iti modeleaza intreg corpulbatting eyelashes

Răspuns Câştigător
| FesCuDungi a răspuns:

Cate putin din amindoua ar fi cel mai bine!winking pe deoparte iti modelezi corpul si pe cealalta parte iti dezvolti musculaturawinking

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sunt bune amândouă că ard caloriile și tonifică masa musculară. Atenție și la alimentație.
Pa, pa.

| EllaBååå a răspuns:

Aerobicul.p.s:fac si eu si e foarte bun.am 12 ani si arat ca un model.
fitnesull.p.s: fac si de asta si am o masa musculara... app ca baietii
deci eu as alege aerobicul. pentru ca te si distrezi lucrand la corpul tau. deci aerobic.big grin

| happynesss a răspuns:

Daca ai un stil de viata activa dar nu ai in sange dansul sau nu poti practica exercitiile alerte de la aerobic iti recomand fitness-ul. Dar exista un antrenament sepcial care combina fitness-ul cu aerobicul.Se numeste Tae-bo. Iata cum functioneaza: "Tae-Bo este o combinatie unica intre aerobic, balet, karate, box, dans hip-hop si antrenament cu greutati."

In numai o ora de antrenament se ard intre 500-800 de calorii (echivalentul a doua ciocolate!). ATENTIE! Acest antrenament este recomandat numai persoanelor cu un stil de viata activ!