| TeamHellNo a întrebat:

Care este cel a bun wrestler dintre urmatorii :
1. Yoshi Tatsu
2.Matt Hardy
3.Santino Marella
4.Cody Rhodes
5. Ted Dibiase
Si topul lor daca se poate happy

Răspuns Câştigător
| deejayoo a răspuns:

Lol.
1.Matt Hardy
2.Santino Marella
3.Cody Rhodes
4. Ted Dibiase
5. Yoshi Tatsu

7 răspunsuri:
| BlackFuneral a răspuns:

Dupa parerea mea niciunul de mai sus.
Mie imi place Undertaker, The Rock, Triple si Hulk Hogan.( chiar daaca nu mai e)

| HighFlyer a răspuns:

Nu exista asa ceva mai ales ca matt hardy parca nu mai e in wreslting, dar poti sa-ti zic topul meu:
1.matt hardy
2.santino
3.cody rhodes
4. dibiase
5. yoshi tatsu

| Aniu a răspuns:

1.Cody Rhodes - wrestler tehnic si foarte bun la microfon
2.Ted DiBiase - ok tehnic, plictisitor la microfon, ajuns jobber
3.Matt Hardy - cam praf in toate punctele de vedere, mi se pare ca s-a si retras
4.Santino Marella - praf tehnic, bufon la microfon
5. Yoshi Tatsu - tot ce am vazut de la el a fost jobbereala, deci nu stiu cum e in ring, dar la microfon e AWFUL

| XxMALVIxX a răspuns:

happy.

Deci :

1. Ted Dibiase
2. Cody Rhodes
3. Matt Hardy
4. Yoshi Tatsu
5. Santino Marella.
Ted e cel mai tarelove struck.

| smileKiller a răspuns:

Pai cum ma uit de aproape 5 ani la wrestling, am ceva experienta, deci dupa mine topul e cam asa: 1. Yoshi Tatsu.
2. Matt hardy
3. Chody Rhodes
4. Ted Dibiase
5...cred ca santino nici nu poate fi considerat un luptator el e mai mult pe comediestraight face

| foca97 a răspuns:

Cel mai bun este Matt Hardy deoarece are cel mai mare palmares de centuri topul este:1.Matt Hardy 2.Cody are 1 Inter title 3 World Tag 1 WWE Tag Team 3.Santino Marella 2 Inter Title 1 USA Title 1 WWE Tag Team 4. Ted Dibiase 2 World Tag team 1 Million Dollar champ 5. Yoshi Tatsu nu are nici-un titlu in WWE.Am facut topul astfel dupa palmaresul fiecaruia in WWE

| leonardo9 a răspuns:

Locul 1:cody rhodes locul 2 :ted dibiase locul 3:santino marella locol 4 : matt hardy locul 5:yoshi tatsu