Lol.
1.Matt Hardy
2.Santino Marella
3.Cody Rhodes
4. Ted Dibiase
5. Yoshi Tatsu
Dupa parerea mea niciunul de mai sus.
Mie imi place Undertaker, The Rock, Triple si Hulk Hogan.( chiar daaca nu mai e)
Nu exista asa ceva mai ales ca matt hardy parca nu mai e in wreslting, dar poti sa-ti zic topul meu:
1.matt hardy
2.santino
3.cody rhodes
4. dibiase
5. yoshi tatsu
1.Cody Rhodes - wrestler tehnic si foarte bun la microfon
2.Ted DiBiase - ok tehnic, plictisitor la microfon, ajuns jobber
3.Matt Hardy - cam praf in toate punctele de vedere, mi se pare ca s-a si retras
4.Santino Marella - praf tehnic, bufon la microfon
5. Yoshi Tatsu - tot ce am vazut de la el a fost jobbereala, deci nu stiu cum e in ring, dar la microfon e AWFUL
.
Deci :
1. Ted Dibiase
2. Cody Rhodes
3. Matt Hardy
4. Yoshi Tatsu
5. Santino Marella.
Ted e cel mai tare.
Pai cum ma uit de aproape 5 ani la wrestling, am ceva experienta, deci dupa mine topul e cam asa: 1. Yoshi Tatsu.
2. Matt hardy
3. Chody Rhodes
4. Ted Dibiase
5...cred ca santino nici nu poate fi considerat un luptator el e mai mult pe comedie
Cel mai bun este Matt Hardy deoarece are cel mai mare palmares de centuri topul este:1.Matt Hardy 2.Cody are 1 Inter title 3 World Tag 1 WWE Tag Team 3.Santino Marella 2 Inter Title 1 USA Title 1 WWE Tag Team 4. Ted Dibiase 2 World Tag team 1 Million Dollar champ 5. Yoshi Tatsu nu are nici-un titlu in WWE.Am facut topul astfel dupa palmaresul fiecaruia in WWE
Locul 1:cody rhodes locul 2 :ted dibiase locul 3:santino marella locol 4 : matt hardy locul 5:yoshi tatsu