Brazilianul Ronaldo.Prin 2002 cand era mai slabut nu avea adversar. Tehnica,viteza, sutul, ritmul si inca multe abilitati foarte dezvoltate.
Ronaldo e cel mai bun in opinia mea pentru ca are un sut mai bun decat messi, are niste driblinguri anormale...pe care nici mama lu' ronaldinho nu le face , messi are viteza (dar si ronaldo), mie mi se pare ca messi alearga tot terenu e un fel de banel parerea mea
Ce messi? Cel mai bun jucator din momentul actual e Neymar! Cel mai bun jucator al tuturor timpurilor e Pele(imparte titlul cu Maradona)! Cel mai mare dribbleur al tuturor timpurilor e Garrincha! Cel mai mare mingicar e Ronaldinho! Cel mai bun atacant este Ronaldo! Cel mai bun mijlocas este Iniesta ( impartind titlul cu Xavi )! Messi este un nimic pe langa Pele, Garrincha sau Ronaldo
Ba uitate la Messi cum loveste balonul frate. Oricum a mai castigat Ronaldo balonul de aur in 2010 nu, atunci pa nu mai comenta. E cel mai praf ronaldo. Daca ii pun pe toti de pe TPU sa aleaga intre ronaldo si messi putini au alege ronaldo
anonim_4396 întreabă: