Sportul rege e fotbalul.E cel mai practicat si indragit.Se stie asta de mult.Dar si celelalte sporturi sunt frumoase.Depinde de preferinta fiecaruia.Pentru unul e fotbalul,pentru altul handbalul, eu am zis concluzia din statistici. Oricum un lucru e sigur:Sportul e sanatos, indiferent de tip.
După părerea mea cel mai frumos sport este patinajul artistic. Este un sport feminin şi plin de eleganţă.(asta nu înseamnă că nu îl pot practica şi băieţii). Când eram mică îmi doream să devin patinatoare, din păcate...nu s-a întâmplat asta.
Un alt sport foarte frumos mi se pare gimnastica. (la bară, la sol, etc.)
PaPa!
Salut,nu prea stiu,pentru mine este Skateboarding-ul,C-walk,DnB,Free running,BmX-ing, Dar tie cred ca ti s-ar potrivi:Voleiul si hanbalul, alte nu prea mai stiu.
Bafta!
Salut,nu prea stiu,pentru mine este Skateboarding-ul,C-walk,DnB,Free running,BmX-ing, Dar tie cred ca ti s-ar potrivi:Voleiul si hanbalul, alte nu prea mai stiu.
Bafta!
Depinde de preferintele fiecaruia.
Eu ador patinajul artistic, dar mai ales irish dancing-ul.
http://www.youtube.com/watch?v=RaDzCySXhqQ;)
Cel mai frumos sport il alegi dupa preferinte. Sporturile mele prefereate sunt:betminton si floorbool.Dar daca ar fi dupa mine ar fi... fuga.
Depinde de abilitatile tale si de ce iti place tie! Eu de exemplu sunt inalt si alerg foarte repede si mie imi place la nebunie baschetul si atletismul
Dupa parearea mea un sport super este bascketul te si inalti si slabesti. Mi se pare foarte distractiv. Eu practic bascket dar si innotul :X
Salut,cred ca tenisul de camp este cel mai frumos sport...este un joc care imbina placutul cu utilul. Placut ca poti iesi in aer liber, socializezi, te inatlnesti cu prietenii si util pentru ca faci miscare, este un joc care iti pune toti muschii in miscare.