| CARDHU a întrebat:

Care este diferenta dintre Steroizi si PROTEINE si ce efecte au acestea?

10 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

E o diferenta ENORMA.

steroizi = hormoni sintetici de crestere, majoritatea injectabili
proteine = suplimente alimentare

Proteinele se gasesc si in mancare ( carne, branza, oua, lactate, peste si in cantitati mai mici in legume, etc. ).

Suplimentele cu proteine sunt tot din mancare facute ( zer, lapte, albus de ou, soia, etc. ), pur si simplu proteina este separata de restul continutului ( grasimi, etc. ) si pusa la cutie. Rolul lor este sa te ajute sa-ti indeplinesti necesarul proteic fara sa-ti fortezi stomacul cu 7-8 mese consistente pe zi.

Steroizii sunt doping, pe scurt sunt ilegali si au foarte multe efecte secundare ( spre deosebire de proteine, care nu au efecte secundare - decat in exces, dar nici atunci mereu -, sunt practic mancare concentrata ).

google steroizi si o sa vezi ce gasesti despre ei, nu sunt pentru oricine.

| JohnnyBi a răspuns (pentru Cosmin86):

Eh, suplimentele tot sintetice sunt, contin arome artificiale, si altele. daca erau extrasuri si atat din mancare, se stricau in aceleasi conditii si prafurile stau in valabilitate cu lunile, cand mancarea in frigider se strica in 5 zile. eu sunt de parere ca lanturile de aminoacizi din care se compun proteinele din suplimente sunt artificiale, sau in cel mai bun caz mancare deshidratata (dar daca era asa, de ce are aroma, cum anuleaza aroma naturala a mancarii inainte de deshidratare?)

| Cosmin86 a răspuns (pentru JohnnyBi):

Exista si in varianta fara nicio aroma sau indulcitor, doar ca nu sunt grozave la gust happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru JohnnyBi):

Si inca ceva, zerul poate fi tinut cateva saptamani in frigider, nu se strica asa repede.

| JohnnyBi a răspuns (pentru Cosmin86):

Si intre a bea o posirca cu gust de apa si carne, si a baga o friptana pe gratar condimentata asa frumos, si calda si tot...doar ca are absorbtia mai rapida? prefer sa nu laughing. si shake facut am observat ca in frigider in 8-9 ore se strica, deci tind sa cred ca e ceva natural si in astea

| SpaNu88 a răspuns (pentru JohnnyBi):

Si cand te gandesti ca 99% din cacaturile pe care le ai acum in frgider contin conservanti, coloranti, arome, hormoni etc. sunt mai nocive decat o amarata de proteina din zer. Daca locuiai in SUA era mai pertinenta parerea ta despre friptura la gratarhappy

| JohnnyBi a răspuns (pentru SpaNu88):

Saaau nu. stau la tara. 90% din ce mananc vine din curtea mea, de la carne la produse animale la legume. din comert cumpar doar cereale, cartofi si legume cand raman fara, si condimente.

| CARDHU explică (pentru JohnnyBi):

E vorba de proteine AGF la acest fel de proteine m a referit

| Cosmin86 a răspuns (pentru CARDHU):

Da un link la produs

| alecsandrabubz09 a răspuns:

Proteinele le poti lua din mancare. Iti dau energie si ajuta la crestere.
Mancararurile care au multe proteine sunt: ouale, pestele, cereale integrale, lapte etc.
Steroizii sunt hormonali si dauneaza corpului. Nu ar trebui sa se consume daca ai mai putin de 21 de ani si doar daca ti le recomanda doctorul sunt toxice si daunatoare rinichilor.

Întrebări similare