| nugasescusernameliber a întrebat:

Care este diferenta intre o banda de alergat magnetica sau una electrica?
Vreau sa imi cumpar una, dar nu gasesc diferentele intre cele 2 tipuri. Doar texte de genul e o maaaare diferenta dar nimeni nu mentioneaza concret care e marea diferenta.

1 răspuns:
| relian a răspuns:

Nu gasesti nume liber zici? Nu e de mirare probabil nu stii sa citesti.Cum dreacu sa nu zica nimeni clar ce este aia o bada de alergat electirca si una mecanica sau magnetica? Ai cautat tu pe tot netu asta si nu ai gasit? Pfff inseamna ca doara te uitai la fraze ca la poze laughing deci vezi ca frazele trebuiesc citite, daca doara te uiti la ele nu prea pricepi nimic.Probabil ai vazut tu acolo ceva negru maruntel,dar nu prea ai banuit ce poza ar fi laughing

Ok sa iti explic,desi cred ca nu o sa intelegi nimic,si eu tot asa scriu nu desenez laughing dar o sa incerc totusi.

Banda de alergat electrica, dupa cum si numele zice, este o banda actionata electric, adica un motoras electric misca banda aia, iarba tu trebuie sa alergi pe ea, simplu.La banda asta poti regla viteza,gradu de inclinare, adica sa poti alerga mai rapid, mai incet ori mai. greu sau mai usor.

Banda de alergat mecanica, ca de fapt asa se numeste mecanica, nu stiu de ce iau zis magnetica, deci aceasta banda este ca si aia electrica doar ca nu are motor electric sa mistne acea banda.
Tu esti cel care prin forta picioarelor misti banda aia.Asta e tot.

Cand tu alergi ce anume faci de fapt? Impingi cu picioru sau picioarele pamantu,te impingi spre inainte,cam asa faci si cu banda asta care se va roti, astfel incat tu vei alega dar vei ramane pe loc laughing
I se spune si magnetica pentru ca are pentru ajustare, se ajusteaza si asta ca si cea electrica, deci are un si/stem magnetic de ajustare cam asta e in mare despre benzile astea de alergat.

Ceva intrebari? Sper ca pricepi acum, daca nu iti pot da un link sa citesti, eu am gasit imediat si ciar in limba romana.

Aaaa sa zic si diferentele ca folosinta.Banda magnetica e mult mai mica decat cea electrica, se poate plia si poate sustine persoane pana intr-o anumita greutate nu mai stiu undeva la 100 de kg. Poti ajusta cu mana banda asta dar nu ca si cea electrica, este mult mai simpla.

Concluzia este ca tu ai nevoie de una electrica, asta mecanica nu e de tine si sincer poate oamenii o cumpara ca pret, o fi mai ieftina.deci cea electrica este mai buna pentru orice si oricine.Bafta si spor la alergat, acum ca o sa stii diferenta o sa stii ce sa cumperi.
Apropoo la magazin de unde vrei sa cumperi crezi ca aia nu stiu difeerenta dac a intrebi? Ma indoiesc ca n-ar stii, deci o banda din asta nu se cumpara cu ochii inchisi si fara intrebari.