Amandoua dar trebuie sa stii ca degeaba daca nu sti nici box nici karate atuncea sunt la fel
Boxul e mai bun. pana face el miscarea cocorului tu ii aplici doua bucati la nivel facial si l-ai distrus
Pe strada este mai bun parkourul... uitate la niste video pe youtube si iti vei da seama singur de ce e mai bun.
Pai pe strada cred ca ar fi mai bune karatele deoarece se axeaza pe autoaparare.boxul este mai mult un sport al minti dar pe strada e cu totul altceva.De exemplu aveam doi prieteni unul era campion la karate iar unul la box.cel de la carate il batea cu usurinta.Nu spun ca boxul nu e bun dar >pentru batai de strada mai bine te duci la Karate.
Ambele sunt eficiente.Eu practic box insa pe strada il combin cu prize si lovituri.Concentrare e maxima la fel si forta si viteza, antrenamentul e destul de usor. Daca vrei mai multe expilcatii da un reply.
Karatele sunt mai bune pe strada pentru ca se concentreaza pe maini, picioare etc.Boxul se concentreaza cel mai mult pe brate. Dupa parerea mea boxul este pentru 1 vs 1 iar karatele...pentru mai multi.
Boxul este bun pentru ca:
-ai conditie fizica foarte buna
-te dezvolti foarte mult din punct de vedere fizic dar si psihic
-facand meciuri de vox te obisnuiesti cu loviturile puternice
-inveti sa dai bine cu pumnul
-inveti sa faci eschive si sa ti garda
-si iti dezvolti viteza de atac si reflexiile.
Karatele este bun pentru ca:
-inveti sa dai cu pumnul di cu piciorul
-inveti sa barezi anumite lovituri
-iti creste vizteza de reactii dar si cea de atac
-nu te dezvolti din punct de vedere fizic doar psihic.
Eu consider ca boxul este mult mai bun intr-o bataie de strada.
Afganistanu_9917 întreabă:
anonim_4396 întreabă: