| MessiTheBest99 a întrebat:

Care jucator este cel mai bun din lume? argumentati (Funda)

Răspuns Câştigător
| alexs99 a răspuns:

Messi,pentru ca scoate foarte usor adversari din joc, poate finaliza din orice pozitie si in plus este si un bun pasator.

8 răspunsuri:
| NemNUZ a răspuns:

Ronaldo, deoarece are toate contiitile, sut excelent, viteza, saritura foarte buna si ce il face cel mai bun jucator e faptul ca poate fi indivudual, adica nu are nevoie de pase in careul de 11 pentru a da gol ca Messi, compara cate goluri din afara careului are Ronaldo si cate Messi.

| MessiTheBest99 explică:

Eu cred ca Messi pentru ca:
1- e singurul jucator cu 4 baloane de aur consecutive care sunt jurizate de adevarati profesionisti si analisti care stiu nu de noi care suntem neexperimentati si singurul care are 3 ghete de aur +ca are 3 Ghampion League
2- dribleaza in spatiu mic cate 2-5 jucatori si foarte rapid
PS:el nu doar fuge ca daca fugi tio ia ala imediat trebuie sa stii cu sa fugi el se misca rapid sa naiba timp aia si la asemenea viteza este greu de controlat balonul ca doar messi nu trece prin adversari
3 da foarte multe goluri pe banda rulanta la doar 26 de ani si da si multe pase de gol, echipa nu joaca numai pentru el messi da multe pase precise si e tehnic.
4 A inceput sa bata loviturile libere foarte bine si penalty-urile ia suturile lui de la distanta sun remarcabile
5 coboara in aparare si nu sta numai intr-un loc deposedeaza foarte rapid
6 nu are niciun rosu in cariera profesionista si faulteaza rar, si da bine cu capul chiar daca este scund

Cu asta am terminat contrazicetima, e opinia mea, va dau un link sa vedeti cat de bun este messi http://www.youtube.com/watch?v=nvbbzVCyoik

PS vreau sa aud si alte pareri si vreau sa ma contraziceti

| Theo512 a răspuns:

Ronaldo are dribling sut de toate pe cand Messi fara echipa nu face nimica.
Deci Ronaldo

| MessiTheBest99 explică (pentru Theo512):

Da cum vrei sa joace messi fara echipa normal ca orice jucator fara echipa nu face nimic fotbalul e un joc de echipain care se dau pase

| technicSupportAssistance a răspuns:

Pai depinde, mai este si generatia (Pele) jucator care numai joaca fotbal dar traieste!
Cei mai buni sunt Maradona, Pele

| Samoila_Alexandra_1989 a răspuns:

Jucator de? Trebuie sa specifici categoria ca sa te putem ajutahappy

| andreisirgi a răspuns:

Eu cred că Ronaldo e cel mai bun jucător de pe planetă deoarece a arătat că e bun la orice echipă la care e transferat și aici vorbesc de Manchester United și Real Madrid.Messi s-a lansat la Barcelona și acolo a rămas.Deci toata echipa face un intreg la barcelona. Această echipa a câștigat și fără Messi.

| MessiTheBest99 explică (pentru andreisirgi):

Pai echipele de fotbal nau bani sal cumpere ca messi e prea valoros

Întrebări similare