| Rux2000 a întrebat:

Care stie sa imi de'a o "dieta" asa ma drastică. (V'am înebunit cu întrebările de slăbit, scuzati-ma)

31 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

O punga de pufuleti timp de 15 zile

| FaraNumePls a răspuns (pentru RAY):

Dieta asta e buna. Recomand! rolling on the floor

| RAY a răspuns (pentru FaraNumePls):

Totul e sa nu manci mult, poti manca o ciocolata neagra cu 500 de calorii apoi gata pana maine, tu alegi un aliment pana in 500, 600 de calorii, e buna si dieta vegatariana

| RAY a răspuns:

Vad ca am primit amuzant, dar eu vorbesc serios, se recomanda o dieta cu 500 de calorii, astfel rezultatele apar rapid desi tu vei avea interes sa urmezi dieta

| AnastasiaK a răspuns (pentru RAY):

Se recomanda o dieta cu 500kcal? Ei na! Cine o recomanda cui? Un dezinformat unui om destul de naiv incat sa ceara sfaturi de slabire pe TPU... Superb! Mai exista si a doua varianta: un medic unui om a carui greutate ii pune in pericol viata. Nu e cazul aici, deci ramanem la prima varianta. Oricum, medicul ar tine cont si de macronutrienti si vitamine, in niciun caz nu ar recomanda o punga de pufuleti pe zi (a, sa nu mai zic ca exista pungi de pufuleti cu mult mai putin de 500kcal ca tu ai spus "punga", doamne fereste sa zici gramajul).

A, si pana sa-mi scoti ochii ca ai spus doar 15 zile. In functie de metabolismul ei/lui, in alea 15 zile, cu recomandarea ta ar putea sa slabeasca in jur de 2kg. Aceeasi greutate (sau mai mult) ar putea-o pierde lejer cu o alimentatie de 1200kcal/zi si o ora de sport, dar de ce sa nu recomandam varianta mai nesanatoasa, nu? Ma mir ca nu i-ai recomandat si deshidratarea...macar sa dea bine la cantar.

| RAY a răspuns (pentru AnastasiaK):

Https://www.healthline.com/......lorie-diet
https://www.livestrong.com/article/323616-sample-500-calorie-diet-plan/
http://www.drbeckyfitness.com/500-calorie-diet-results/

da foarte dezinformatat sunt asa e, 500 de calorii 2, 3 zile de pe saptamana, iar restul 1000 de calorii, nu mori daca manci doar 500 de calori, sunt multi care traiesc cu cateva sute de calorii, daca manci carne de porc 500 de calorii este mult mai sanatos ca 500 de calorii de grasimi, carbo, astept ceva dovezii stiintifice care sa ma contrazica, omul poate trai 30 de zile fara mancare, 15 zile nu moare nimeni, repet 2, 3 zile per saptamana

| RAY a răspuns (pentru AnastasiaK):

Punga de pufuleti am spus in gluma, normal ca nu o sa manci doar atat, eu as recomanda, un snitel de porc, un mar, un iaurt

| AnastasiaK a răspuns (pentru RAY):

"repet 2, 3 zile per saptamana" laughing Pacat ca repeti doar in raspunsul asta ca pana acum nu ai precizat asta. La fel cum acum sustii ca de punga de pufuleti ai spus in gluma, dar mai devreme te plangeai ca nu esti luat in serios ("Vad ca am primit amuzant, dar eu vorbesc serios"). Penibil!

In primul articol dat de tine apare asa: "A doctor will prescribe a 500-calorie diet if he or she has decided that it’s critical for you to lose weight. They do this by weighing your general health concerns against the risks and potential complications of drastic calorie reduction.

If your doctor hasn’t recommended a 500-calorie diet, you should not try this diet. A diet like this has risks and precautions associated with it. A doctor should supervise you while on this diet."

Acum mi-e neclar daca tu nu intelegi enegleza sau pur si simplu esti incapabil sa realizezi ca sustine ceea ce am zis EU! Pe al doilea nu ma obosesc sa il citesc, dar iti atrag atentia asupra titlului in care scrie clar ca a fost tinuta pentru 5 ZILE! Ce-i drept, nu mori nici in 15, dar e stupid sa mananci 500kcal/zi timp de 15 zile (cum ai zis tu initial; ca eu asta am contrazis in primul rand, ce ai adaugat dupa e alta poveste) cand exista alternative mult mai sanatoase. Plus ca pana acum sustineai ca merge si cu o ciocolata si conteaza doar numarul de kcal. E bine ca te-ai mai documentat un pic intre timp totusi, macar atat.

De altfel, mi se pare extrem de amuzant ca ai cerut "dovezii" stiintifice care sa te contrazica desi nu mai ai mult si te contrazici singur laughing

| RAY a răspuns (pentru AnastasiaK):

Eu am scris 2 zile pe saptamana 500 de calorii, unde ai vazut tu zilnic

| RAY a răspuns (pentru AnastasiaK):

Intermittent-Fasting and the 500-Calorie Diet
Not only is it easier to limit your intake to 500 calories only a couple of times a week, but it may also serve as an alternative way for you to lose weight, especially around your middle, according to a 2014 review paper published in Translational Research. This review found that although people lost more weight on regular calorie-restricted diets, intermittent fasting was just as effective at helping decrease belly fat. Restricting your intake for short periods of time causes your body to release hormones that help you burn fat and build muscle. It also releases hormones that give your metabolism a little boost too.

If you have a medical condition such as diabetes or low blood pressure, or if you take prescription medications, you shouldn't fast without your doctor's approval. Intermittent fasting is also not recommended for people who are underweight or women who are pregnant or nursing.

What You Might Eat for Breakfast
To help keep hunger away when limiting your calorie intake to 500 calories, include a source of protein at each meal. Protein is more satiating than both carbs and fat. Also, try to eat about the same amount -- about 160 calories -- at each meal for a balance of energy throughout the day.

For breakfast, 1/2 cup of fat-free cottage cheese with a small banana makes a good option, or, have a hard-boiled egg with a slice of whole-wheat dry toast. A 3/4 cup serving of whole-grain unsweetened ready-to-eat cereal with 1 cup of nonfat milk also makes a good low-cal breakfast.

Sample Lunch Meals
For lunch, you can fill up on 3 ounces of grilled chicken set on top of 3 cups of mixed greens with red wine vinegar added for flavor. A 6-ounce container of nonfat Greek yogurt with 1 cup of fresh blueberries also makes a good high-protein lunch option on a VLCD plan. Or, you can roll slices of deli turkey -- up to 2 ounces -- in lettuce leaves smeared with mustard, and serve it with two whole-grain fat-free crackers.

Ideas for Dinner
Fifteen large boiled shrimp garnished with 1 tablespoon of cocktail sauce and 1 cup of steamed broccoli may help tide you over until the morning. Or, make a stir-fry with 3 cups of vegetables such as bok choy, carrots, mung bean sprouts and celery and 1/2 cup of cubed tofu. To save calories, skip the oil and saute in 2 tablespoons of broth and a teaspoon or two of low-sodium soy sauce. Have breakfast for dinner with a four egg white omelette filled with 1/2 cup of spinach, 1/2 cup of mushrooms and 1/2 ounce of low-fat cheddar cheese.

| AnastasiaK a răspuns (pentru RAY):

Nu, pana nu ti-am atras eu atentia nu ai specificat ABSOLUT NIMIC!

Primul tau raspuns a fost "O punga de pufuleti timp de 15 zile". Din ăsta se poate intelege chiar ca e vorba de o punga de pufuleti pe tot parcursul celor 15 zile, dar cum oamenii mai au si creier (si unii il si folosesc), se va deduce ca vorbeai de o punga de pufuleti pe zi, timp de 15 zile. Alta varianta nu se poate deduce de aici decat prin telepatie eventual.

Al doilea raspuns: "Vad ca am primit amuzant, dar eu vorbesc serios, se recomanda o dieta cu 500 de calorii, astfel rezultatele apar rapid desi tu vei avea interes sa urmezi dieta" Ai zis cu 500 de calorii, nu ai spus nicio secunda de alternare sau orice altceva. De asemenea, nici exprimarea nu te ajuta. Daca foloseai un articol hotarat ("DIETA cu 500 de calorii" in loc de "O dieta cu 500 de calorii") mai exista posibilitatea sa sa caute omul pe google sa vada in ce consta "DIETA", dar cand zici "o dietă" se presupune ca vorbesti de o simpla dietă ce consta in consumul a 500 de calorii, iar daca nu faci alte specificatii, orice om normal (care nu cunoaste toate dietele planetei) va deduce ceea ce ti-am zis deja.

Mai mult de atat nu are rost sa discut. Nu-mi pasa daca esti prost sau pur si simplu incapabil sa te faci inteles (sau cine stie, oi fi tu vreun geniu, iar eu, omul de rand, nu am capacitatea necesara sa inteleg la ce te gandesti tu doar din cateva cuvinte), dar mi-e clar ca discutia nu are rost. De altfel, nu am de gand sa citesc ce ai scris in ultimele raspunsuri date, sunt convinsa ca pot avea o lectura mult mai interesanta in timpul asta decat orice ar fi acolo. happy

| RAY a răspuns (pentru AnastasiaK):

Vezi asta inseamna lipsa educatiei, bunului simt cand jignesti un om fara sa il cunosti

| AnastasiaK a răspuns (pentru RAY):

Actually, inseamna lipsa rabdarii. Pentru ca as avea nevoie de foarte multa rabdare sa-ti explic putina logica si argumentare (sau, mai simplu, ce inseamna cuvantul "sau" ca vad ca pentru tine limbajul e irelevant) ca sa intelegi de ce in raspunsul meu anterior nu apare nicio jignire. Cum nu am rabdarea necesara, tu te vei simti jignit, iar asta este strict problema ta. Eu sunt responsabila doar pentru ce spun, nu pentru ce intelege/vrea sa inteleaga oricine.

Apropo, faptul ca ma declari lipsita de educatie si lipsita de bun simt, nu reprezinta oare o jignire? Iar de aici ce rezulta? Nu cumva ca si tu esti lipsit de educatie si de bun simt? Bine, eu nu pretind asta, dar asta reiese din ce spui tu. Acum nu stiu cat realizezi, ca pentru a intelege asta ai nevoie sa oferi o atentie mai mare cuvintelor si exprimarii, lucru pe care, din cate observ, tu nu il faci. Dar cine stie? Poate pe viitor...

P.s. De fapt "cea mai corecta" varianta din punct de vedere logic ar fi: eu nu am jignit, deci enuntul tau nu se refera la mine, ceea ce inseamna ca nici tu nu ma jignesti prin respectivul enunt, deci niciunul dintre noi nu e lipsit de educatie si de bun simt. Dar stim amandoi ca enuntul tau se referea la mine, nu? Iar daca tu admiti asta si intelegi cuvantul "sau", in final tu vei ramane cel lipsit de educatie si de bun simt, raportandu-ne strict la afirmatia ta, bineinteles.

| RAY a răspuns:

Pizzalover a evaluat răspunsul tău Slabirea nu inseamna arderea grasimilor, poate... ca fiind şi eronat.

poate ne explica Pizzalover ce inseamna slabirea, sunt curios

| Alexxxxxandraxxx a răspuns (pentru RAY):

Slabitul e scadere de grasime, nu de diminuare a masei musculare sau sa pierzi apa. Pierderea de apa se numeste deshidratare. De asta l-am evaluat ca fiind nefolositor si eronat, ai ceva de comentat?
Tipa cerea diete DRASTICE = infometare, voiai sa ii spun sa manance atat de putin incat sa lesine si sa dezvolte anorexie?
Verifica dexul inainte de a spune ca slabitul e pierdere de muschi, si apa.

| RAY a răspuns (pentru Alexxxxxandraxxx):

De unde stii ca a fost slabire si nu pierdere de apa sau masa musculara?
repet de unde stii ca in respectiva perioada a pierdut doar grasimii?

| RAY a răspuns:

Cum sa slabesti?
Articol original https://www.healthline.com/......r-appetite

1,Manca destule proteine http://www.steroizi.ro/nutritie-sportiva/20-de-alimente-bogate-in-proteine/
A creste proteinele din dieta ta te vei simti mai mult timp saturata astfel la urmatoare masa vei manca mai putin plus ca ajuta la arderea grasimilor

Studiu
De exemplu, un studiu doua grupuri, doua dejunuri identice în calorii: una constând din ouă, cealaltă de covrigi.

Participanții care au luat micul dejun au pierdut cu 65% mai multă greutate și cu 16% mai multă grăsime corporală în perioada de studiu de opt săptămâni (3).

În plus, un aport ridicat de proteine poate ajuta la prevenirea pierderii musculare atunci când calorii zilnice sunt reduse pentru scăderea în greutate (4).

Creșterea proteinei aproximativ 20-30% din consumul total de calorii sau 0, 45-0, 55 g / lb greutate corporală (1, 0-1, 2 g / kg) pare suficientă pentru a oferi beneficiile (4).
important

Obținerea de proteine suficiente în dieta ta poate contribui la promovarea pierderii în greutate, parțial prin scăderea apetitului.

2, Manca mai multe fibre http://foodstory.stirileprotv.ro/......e-in-fibre

3,Manca mai multe supe, ciorbe, un studiu a demonstrat ca foametea sa redus cu 38% cand au mancat mancare lichida vs solida

4, Bea cafea, reduce foametea
5, Bea 2 l de apa pe zi
6, Cercetările arată că practicarea atenției în timpul meselor poate ajuta oamenii să experimenteze mai multă plăcere în timp ce mănâncă. Acest lucru poate contribui la menținerea concentrării asupra calității, mai degrabă decât asupra cantității, și reduce comportamentul alimentar
7, Ciocolata neagra este buna ia inhiba pofta de dulce, mancare
8, Mănâncă niște ghimbir
9, ardei iuti, dulci sunt buni
10, Manca in farfuri mici
11, tine un jurnal unde sa scrii tot ce manci, absolut totul
12, cantarestete zilnic
13, Utilizați o furcă mai mare, ar da senzatia ca manci mult
14, Exerciții cardio, culturism inhiba foametea
15, A pierde grasimea din jurul burti duce la inhibarea foametei
16, Somnul conteaza foarte mult
17, redu stresul, nervii
18.Manca omega 3 -carne de peste, ulei de peste, masline, avocado
19, Optați pentru gustări bogate în proteine
20, Vizualizați consumul alimentelor pe care le doriți


http://www.scientia.ro/......-mult.html

Ce sport să practicăm pentru a slăbi mai mult?


Schi de fond: cine practică acest sport reuşeşte să ardă cam 500-700 kcal/oră: în plus ajută mult la menţinerea unei siluete perfecte
:: Rotilele (rollerblade): ca şi schiul de fond, şi în acest caz se ard cam 500-700 kcal/oră, având avantajul modelaţii gluteilor
:: Joggingul: numărul de calorii consumate este în jur de 550 kcal/oră a€" cu avantajul menţinerii unui sistem circulator perfect precum şi a unei musculaturi a întregului corp în stare foarte bună. Nu trebuie însă exagerat şi, dacă e posibil, e bine să nu se alerge pe asfalt sau ciment, întrucât au de suferit spatele şi genunchii
:: Tenis, badminton: consumul este de circa 500 kcal/oră, cu condiţia însă să fugim după minge...
:: Fitness la sala de sport (de exemplu aerobica, step, zumba): în funcţie de intensitate, se consumă între 300 şi 600 kcal/oră. Pe lângă beneficiile pentru pierderea kilogramelor în plus, acest gen de activitate ajută mult şi psihic prin socializarea cu cei care o practică
:: Bicicletă: se consumă între 300 şi 600 kcal/oră, depinzând de viteză, tipul de teren condiţiile climatice. Este o activitate excelentă pentru cei obezi, întrucât protejează articulaţiile şi spatele a€" evident, cu condiţia să nu exagereze, cel puţin la început
:: Mersul pe jos: consumul este între 180 şi 250 kcal/oră, chiar şi o plimbare de 30 minute făcută însă zilnic ne poate ajută.


Cum putem scăpa de grăsimea abdominală?

http://www.scientia.ro/......inala.html

13 trucuri pentru a ne stapani pofta de dulciuri


http://www.sfatulmedicului.ro/......ciuri_5970

| Violleta2022 a răspuns:

Madalina, toate dietele dau rezultate daca esti determinata sa le faci. Nu dau rezultate doar celor care nu fac ce trebuie.
Cauta dieta Pierre Dukan, unde manaci pe saturate si slabesti, dar manaci doar proteina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tine dieta mediteraneana, nu una drastica deoarece nu este de termen lung si ceea ce conteaza este doar deficitul caloric, cu una drastica poate chiar iti poti pune in pericol sanatatea decat sa o inbunatatesti.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Iti mai recomand cat mai multe legume si ceva proteina animala la o masa, bea multa apa, foarte multa apa, ceaiuri si cafea.

| Ax3LdeV a răspuns:

Acuma dupa sarbatori nu cred ca esti singura care se gandeste la slabit happy

| Alexxxxxandraxxx a răspuns:

Dieta drastica spui? Pai lasa Facebook-ul si apucate de sala. In 2 saptamani nu vei avea pic de grasime daca executi corect.

| RAY a răspuns (pentru Alexxxxxandraxxx):

Sportul nu slabeste, sportul mareste maxim 20% rata metabolica, este imposibil ca in doua saptamanii sa numai ai pic de grasime, caloriile conteaza

| DennisW a răspuns:

Salata de telina cel putin in fiecare zi o data. Data prin razatoare, cu lamaie. E foarte buna. Completezi cu mancarea preferata.
Te vei simti satula, iar telina are calorii negative (cere mai multe calorii ca sa fie digerata decat caloriile pe care le aduce). Plus si aportul de vitamine si minerale.

| Ioana3012 a răspuns:

Dieta Rina e foarte bună. Sora mea a slăbit vreo 3 kg în 2 săptămâni.

| RAY a răspuns (pentru Ioana3012):

Slabirea nu inseamna arderea grasimilor, poate inseamna apa, pierderea masei musculare

| Rux2000 explică (pentru RAY):

De care pufuleţi.

| RAY a răspuns (pentru Rux2000):

Egal,nu conteaza pufuleti era un exemplu, manci un aliment care are 500 de calorii,un snitel de porc,un mar,un iaurt si atat, proteinele cresc rata metabolica, pastreaza masa musculara, te scapa de pofta de foame, ciocolata neagra te scapa de pofta de dulciuri

| RAY a răspuns (pentru Rux2000):

Ai putea baga sprinturii, sprinturiile ard cel mai bine grasimea abdominala

| Gifts a răspuns:

Poti manca, timp de 14 zile (2 saptamani), numai fructe si legume.