| LisaJulie a întrebat:

Care sunt beneficiile înotului? In afara de slăbit!

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Iti defineste musculatura foarte bine

| ReddY25 a răspuns:

Pui mușchi pe tine

| mODIN a răspuns:

Solicita articulatiile mai putin decat alte sporturi. Daca ai probleme cu genunchii, spatele, incheieturile etc. inotul e o alternativa foarte buna.

| Sekim a răspuns:

Slabitul nu este un beneficiu al inotului, deoarece slabitul este influentat 100% de planul tau alimentar. Beneficiile reale sunt :
1. Fiind un antrenament de tip cardio, imbunatateste capacitatea cardiovasculara a organismului.
2. Forta. Este un antrenament ce implica aproape toate grupele musculare, deci ofera un stimul foarte bun atat pentru partea superioara, cat si pentru partea inferioara.
3. Flexibilitate. Se observa o imbunatatire semnificativa a flexibilitatii in atletii ce practica acest sport din acelasi motiv mentionat la punctul 2.
4. Cum a spus si m0DIN, este un sport ideal pentru articulatii. Nu pune presiune mare asupra articulatilor, deci este un sport ideal si pentru oamenii cu probleme articulare.
5. Cel mai important beneficiu este probabil faptul ca inveti sa iti dezvolti instinctul de supravietuire. Este extrem de important sa stii ce sa faci in cazul in care esti la mare ( ex ) si esti pe cale sa te ineci tu sau o alta persoana care are nevoie de ajutor. Spor

Întrebări similare