Http://www.youtube.com/watch?v=emKAokYovek
Eu zic ca exercitiile astea te tin in forma si iti dau un tonus bun.Dar daca esti mai gras putin trebuie sa alergi.Intai trebuie sa dai jos grasimea si apoi sa intaresti abdomenul. Oricum se vad bine si eu iti recomand sa te incalzesti putin inainte sa le faci!
Cele mai bune exercitii pentru un abdomen plat, asa cum ii spui tu, sunt Abdomenele. Dar tine cont de faptul ca aceste exercitii iti antreneaza muschii si ajuta foarte putin la arderea grasimilor, deci daca ai "sunculite" singurul mod prin care poti scapa de ele este dieta. Tine cont de faptul ca zona abdomenului este cea mai pretentioasa si daca nu este lucrata permanent isi va pierde calitatile obtinute dupa o dieta indelungata. Deci incepe o dieta, si abdomene cat mai multe, daca vei face doar abdomene vei avea niste "patratele timide", adica vor fi ascunse sub un strat de grasime. Succes
Cele mai bune exerciti pentru abdomen sunt briceagul acum depinde ce vrei daca vrei sa ti se vad muschii striati ai abdomenului faci bricege 30 si rapide dar daca vrei sa dai grasimile jos atunci alergatul si dieta prin abdomen iti intaresti doar muschii abdominali pup.
Sunt o sumedenie de exerciti iata unul :culcat pe spate bratele pe langa corp cu palmele pe sol ridicarea picioarelor apropiate la 45 de grade si revenire sa zicem 10-15 repetari
culcat pe spate bratele pe langa corp cu palmele pe sol ridicarea picioarelor intinse si apropiate la verticala si coborarea lor fara sa atingi solul cu calcaiele bafta
Salut Andreea_5266,
Am scris un articol interesant despre cum poti sa obtii un abdomen plat si definit. Il gasesti aici:
http://hunkbody.ro/top-10-cele-mai-bune-exercitii-pentru-abdomen-partea-1/
Spor!
sexyyyyyy întreabă: