Practic taekwondo, am facut karate traditional, fotbal, inot, basket si breakdance
Am practicat fotbal, inot si putin judo. si acum ma preocupa doar culturismul.
Dans,volei,handball.gimnastica artistica,gimnastica aerobica, fitness, atletism si curand inot
Patinaj (vreo 3 ierni, era sa ajung la hochei dar nu m-a lasat mama), innot ( 2 veri dar degeaba), tennis (2 veri dar nu s-a prins nimic de mine), dansuri latino americane( 2-3 luni), tennis de masa( 3 ani dar ca hobby mai mult decat ca sport), aikido (cateva saptamani) si acum practic karate & kickbox de vreun an jumate si imi propun sa nu ma mai las .
Am practicat boxul, apoi am jucat rugby, orasul unde locuiesc are o traditie in acest sport.
Eu practic Qwan Ki Do-arte martiale chino-vietnameze.E super. Cauta pe google
De asemenea practic, schi, snowboarding, ciclism, inot[se scrie cu 2 de "n"?]
jocu fotbal si. alea`alea
tu?
Sall
am practicat 3 ani jum shotokan si acum fac fotbal taekwondo muay thai si wing chun
Kaiac-canoe, Mix-Fight, si acum Judo de performanta, Mix-Fightul este cea mai buna alegere dintre artele martiale la fel si jeet kune do obtii si forta fizica si psihologica si corp frumos.
Handball de 12 ani basket de 3 ani aste de performanta si mai fac inot rugby de placere
Am facut 5 ani de taekwondo, si acum caut valurile cele mai mari fac surf, si eu pe unde prind val.
DaciaRomania întreabă: