| Octavian2397 a întrebat:

Care sunt toate concursurile de streetdance din tara?

1 răspuns:
| Voicu_Ionela_1999 a răspuns:

Primul ar fi asta (si e chiar sambata) Asociatia Moments of Dance, in colaborare cu Dance World Cup Association, organizeaza sambata, 15 februarie 2014, etapa romaneasca de calificari pentru finala Cupei Mondiale de Dans 2014.

Dance World Cup Romanian Qualifier se desfasoara in sala mare a Palatului Copiilor din Bucuresti, aducand impreuna dansatori de la scolile din Romania si din tarile invecinate, din categoriile mini (sub 9 ani), copii (sub 13 ani), junior (sub 16 ani), junior (sub 17 ani) si open (sub 25 de ani).

Acestia vor putea evolua solo, in duet, trio, cvartet sau in grup, pe mai multe sectiuni, precum balet clasic si demi-caracter, dans folcloric, dans modern si contemporan, jazz, step, show dance sau musical, hip hop, street dance si breakdance etc., iar ocupantii primelor 3 locuri la fiecare categorie, cu minim 65 de puncte obtinute, se vor califica in finala Dance World Cup ce va avea loc la Faro, in Portugalia, intre 29 iunie si 5 iulie 2014.

Inscrierile la concursul de dans de la Bucuresti se fac la adresa contact@romaniadance.com, in baza formularului ce poate fi descarcat de pe site-ul oficial al competitiei, www. romaniadance.com.


Asta e cel care se va desfasura in apropierea timpului ..si daca vei cauta pe pagina lor vei vedea ca se vor mai organiza! Funda?

Întrebări similare