| sabin89 a întrebat:

Care vă place mai mult, fotbalul englez sau cel spaniol? Ați văzut meciul Arsenal vs Liverpool? Dar MCI vs MU (acum o săptămână)?

10 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Premier League clar, e de departe cel mai puternic si frumos campionat al lumii, sunt un mare consumator al fotbalului englez de ani buni, fotbalul spaniol e o cacealma.
Evident ca l-am vazut fiind fan Arsenal,, echipa joaca exceptional, victorie absolut meritata si muncita obtinuta de tunarii mei.
Am vazut si City-United, recital dat de Haaland.

| sabin89 explică (pentru Drimmero):

Arsenal s-a întrecut pe sine. Și n-a avut un adversar slab.

| Drimmero a răspuns (pentru sabin89):

Arsenal a uimit pe toti, inclusiv pe mine ca dupa 10 etape sa isi pastreze fotoliul de lider in campionat, dar realistic vorbind o clasare in top 4 e mai aproape de adevarat decat sa castige campionatul. Echipa e pe drumul cel bun, joaca superb si a revenit acel enzutiasm care ne-a lipsit foarte multi ani dar mai e mult pana departe, asta o zic in postura de fan infocat si vechi al lor, adica sa nu ne imbatam cu apa rece, clar si eu as vrea sa castige campionatul dar e foarte dificil.

Răspuns utilizator avertizat
| Drimmero a răspuns (pentru Generalgrevious):

Si marmota invelea...Parerile varzelonistilor sunt irelevante, vezi ca sunteti iar in europa league, rasilor, incepe sa va placa meciurile de joi ))). Ar fi cazul sa dea Arsenal de voi sa va scoata de tot fotbalul din cap.

| Drimmero a răspuns (pentru Generalgrevious):

Da pe dracu, nici nu o sa miste.

| ReddY25 a răspuns:

Premier League pentru că e cel mai puternic campionat din lume, echipele se bat anual la titlu, oferă un fotbal plăcut ochiului și fanii înfocați